Wasstraat SuperTank Zeewolde operationeel, nieuwe shop volgende week

Bij SuperTank in Zeewolde ging onlangs een nieuwe carwash met Kärcher-rollover open. Het bedrijf wil zich onderscheiden van de hevige concurrentie in de directe omgeving met ruime openingstijden en een ‘premium’ wasaanbod.

Het pand waar de wasstraat in gevestigd is, stond al twee jaar leeg. Er zat voor die tijd een truckwash in met een paar wasboxen. Zowel de binnen als de buitenkant werden volledig vernieuwd. Onder meer door de gevelbekleding te vervangen en de inrit te verplaatsen zodat deze beter geschikt is voor personenauto’s. Aan de binnenkant kwam er een nieuwe vloer van Mesa-coatings en kwamen er drie meter hoge kunststof wanden van Cleanbuild. Het stuk binnenwand er boven werd opnieuw gespoten.

Meest luxe machine

De rollover van Kärcher is extra breed en hoog met het oog op campers en bedrijfswagens. Volgens manager Sander Kosta is gekozen voor de meest luxe machine. “Met kantelbare borstels, een speciaal systeem voor het. wassen van de achterkant zodat er ook onder spoilers en in hoeken en naden goed gewassen wordt. Een planetair wielwassysteem met drie borstels, een rockerpanel voor de zijkanten en een schuimdouche en gekleurde led-verlichting maken het plaatje compleet.”

De wasboxen maakten plaats voor overdekte stofzuigplaatsen. “Er staan hier wasboxen in de buurt van een andere aanbieder, dus daar kunnen we ons niet mee onderscheiden.” Wel onderscheidend is dat de wasstraat 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend is. Klanten kunnen er contactloos betalen en een camerasysteem van TSG houdt toezicht. “Het gaat om een test waarmee we willen kijken of er ’s nachts voldoende gebruik van wordt gemaakt.” Bang voor vandalisme is Kosta niet. De camera’s zijn rechtstreeks verbonden met een meldkamer die direct actie kan ondernemen indien nodig.

’s Nachts wassen

Supertank hoopt met de 24/7 service zakelijke klanten met grote wagenparken aan te trekken. Auto’s die overdag inzetbaar moeten zijn, van bijvoorbeeld pakketbezorgers en taxibedrijven, kunnen dan in de nacht zonder wachttijden door de wasstraat worden gereden. “Als het aanslaat willen we ook onze andere vestigingen ’s nachts openzetten.” De nieuwe wasstraat kan vier a vijf auto’s per uur aan met het meest uitgebreide programma. In de eerste weken na de opening zorgde een kortingsactie er voor dat er al 60 tot 70 auto’s per dag door de straat gingen.

Een wasbeurt neemt 10 tot 12 minuten in beslag. Die tijd zouden klanten in theorie in de aangrenzende shop kunnen doorbrengen. Ook deze is volledig vernieuwd en gaat volgende week open. “Die was hard aan een renovatie toe. Het oppervlakte van 200 vierkante meter is hetzelfde gebleven, maar we hebben het anders ingedeeld waardoor er meer ruimte is voor de shop en het zitgedeelte.

Kantinefunctie

In plaats van alleen op de was- en tankklanten, gaat de shop zich meer richten op de mensen die op het omringende industrieterrein werken. “Het ademt de sfeer van een lunchroom en we hopen met vers bereide lunches en goede koffie mensen te kunnen verleiden om bij ons te komen lunchen.”

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wasstraat SuperTank Zeewolde operationeel, nieuwe shop volgende week | CarwashPro

Wasstraat SuperTank Zeewolde operationeel, nieuwe shop volgende week

Bij SuperTank in Zeewolde ging onlangs een nieuwe carwash met Kärcher-rollover open. Het bedrijf wil zich onderscheiden van de hevige concurrentie in de directe omgeving met ruime openingstijden en een ‘premium’ wasaanbod.

Het pand waar de wasstraat in gevestigd is, stond al twee jaar leeg. Er zat voor die tijd een truckwash in met een paar wasboxen. Zowel de binnen als de buitenkant werden volledig vernieuwd. Onder meer door de gevelbekleding te vervangen en de inrit te verplaatsen zodat deze beter geschikt is voor personenauto’s. Aan de binnenkant kwam er een nieuwe vloer van Mesa-coatings en kwamen er drie meter hoge kunststof wanden van Cleanbuild. Het stuk binnenwand er boven werd opnieuw gespoten.

Meest luxe machine

De rollover van Kärcher is extra breed en hoog met het oog op campers en bedrijfswagens. Volgens manager Sander Kosta is gekozen voor de meest luxe machine. “Met kantelbare borstels, een speciaal systeem voor het. wassen van de achterkant zodat er ook onder spoilers en in hoeken en naden goed gewassen wordt. Een planetair wielwassysteem met drie borstels, een rockerpanel voor de zijkanten en een schuimdouche en gekleurde led-verlichting maken het plaatje compleet.”

De wasboxen maakten plaats voor overdekte stofzuigplaatsen. “Er staan hier wasboxen in de buurt van een andere aanbieder, dus daar kunnen we ons niet mee onderscheiden.” Wel onderscheidend is dat de wasstraat 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend is. Klanten kunnen er contactloos betalen en een camerasysteem van TSG houdt toezicht. “Het gaat om een test waarmee we willen kijken of er ’s nachts voldoende gebruik van wordt gemaakt.” Bang voor vandalisme is Kosta niet. De camera’s zijn rechtstreeks verbonden met een meldkamer die direct actie kan ondernemen indien nodig.

’s Nachts wassen

Supertank hoopt met de 24/7 service zakelijke klanten met grote wagenparken aan te trekken. Auto’s die overdag inzetbaar moeten zijn, van bijvoorbeeld pakketbezorgers en taxibedrijven, kunnen dan in de nacht zonder wachttijden door de wasstraat worden gereden. “Als het aanslaat willen we ook onze andere vestigingen ’s nachts openzetten.” De nieuwe wasstraat kan vier a vijf auto’s per uur aan met het meest uitgebreide programma. In de eerste weken na de opening zorgde een kortingsactie er voor dat er al 60 tot 70 auto’s per dag door de straat gingen.

Een wasbeurt neemt 10 tot 12 minuten in beslag. Die tijd zouden klanten in theorie in de aangrenzende shop kunnen doorbrengen. Ook deze is volledig vernieuwd en gaat volgende week open. “Die was hard aan een renovatie toe. Het oppervlakte van 200 vierkante meter is hetzelfde gebleven, maar we hebben het anders ingedeeld waardoor er meer ruimte is voor de shop en het zitgedeelte.

Kantinefunctie

In plaats van alleen op de was- en tankklanten, gaat de shop zich meer richten op de mensen die op het omringende industrieterrein werken. “Het ademt de sfeer van een lunchroom en we hopen met vers bereide lunches en goede koffie mensen te kunnen verleiden om bij ons te komen lunchen.”

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.