Partner

EasyWash rollover van WashTec bij Volvo Broekhuis

Bij Volvo Broekhuis wordt gewassen met de EasyWash Foto's: WashTec

Bij Volvo Broekhuis in Assen staat sinds december 2022 een EasyWash rollover van WashTec. Deze rollover is bij WashTec de snelste in zijn segment, dankzij een contourvolgend droogsysteem. “Het is de ideale installatie voor servicewassingen en licht commercieel gebruik”, aldus WashTec.

“Tijd is geld – ook én vooral in de carwash-business”, vult WashTec aan. “Enerzijds voor de klant, die wil de auto snel en direct in de buurt kunnen wassen. Maar ook voor de exploitant: hoe sneller een auto gewassen wordt, hoe beter de doorstroming is. En hoe hoger de omzet. De EasyWash rollover installaties hebben diverse technische snufjes die de doorstroming van te wassen voertuigen aanzienlijk verhogen.”

Contourvolgend droogsysteem

Zo worden tijdens het wassen de contouren van de auto opgeslagen zodat de droger bij de eerste drooggang sneller richting het dak van de auto zakt. Hierdoor duurt het wasprogramma korter en is het veel efficiënter. Ook is de EasyWash rollover voorzien van frequentiegestuurde aandrijvingen (zie afbeelding).

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

De EasyWash heeft frequentiegestuurde aandrijving, met op de afbeelding: 1. rijbeweging, 2. hefbeweging dakborstel, 3. hefbeweging droger.

De rollover kan op allerlei manieren worden uitgebreid. Met bijvoorbeeld StarTrack-wielgeleiding, waarmee de klant veilig en gemakkelijk de installatie kan inrijden. Door het variërende kleurpatroon en de verschillende lichtkleuren voor acties als inrijden, parkeren en uitrijden, kan de klant goed zien of de auto juist gepositioneerd is. “Daarnaast zorgt de LED-verlichting van de geleidingsrails voor een bijzondere sfeer tijdens het wasproces.”

Bij Volvo Broekhuis in Assen wordt gebruik gemaakt van AUWA-chemie.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

EasyWash rollover van WashTec bij Volvo Broekhuis | CarwashPro
Partner

EasyWash rollover van WashTec bij Volvo Broekhuis

Bij Volvo Broekhuis wordt gewassen met de EasyWash Foto's: WashTec

Bij Volvo Broekhuis in Assen staat sinds december 2022 een EasyWash rollover van WashTec. Deze rollover is bij WashTec de snelste in zijn segment, dankzij een contourvolgend droogsysteem. “Het is de ideale installatie voor servicewassingen en licht commercieel gebruik”, aldus WashTec.

“Tijd is geld – ook én vooral in de carwash-business”, vult WashTec aan. “Enerzijds voor de klant, die wil de auto snel en direct in de buurt kunnen wassen. Maar ook voor de exploitant: hoe sneller een auto gewassen wordt, hoe beter de doorstroming is. En hoe hoger de omzet. De EasyWash rollover installaties hebben diverse technische snufjes die de doorstroming van te wassen voertuigen aanzienlijk verhogen.”

Contourvolgend droogsysteem

Zo worden tijdens het wassen de contouren van de auto opgeslagen zodat de droger bij de eerste drooggang sneller richting het dak van de auto zakt. Hierdoor duurt het wasprogramma korter en is het veel efficiënter. Ook is de EasyWash rollover voorzien van frequentiegestuurde aandrijvingen (zie afbeelding).

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

De EasyWash heeft frequentiegestuurde aandrijving, met op de afbeelding: 1. rijbeweging, 2. hefbeweging dakborstel, 3. hefbeweging droger.

De rollover kan op allerlei manieren worden uitgebreid. Met bijvoorbeeld StarTrack-wielgeleiding, waarmee de klant veilig en gemakkelijk de installatie kan inrijden. Door het variërende kleurpatroon en de verschillende lichtkleuren voor acties als inrijden, parkeren en uitrijden, kan de klant goed zien of de auto juist gepositioneerd is. “Daarnaast zorgt de LED-verlichting van de geleidingsrails voor een bijzondere sfeer tijdens het wasproces.”

Bij Volvo Broekhuis in Assen wordt gebruik gemaakt van AUWA-chemie.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.