Shell-tankstation Zwart in Amsterdam biedt nu nóg meer wasboxen

Shell-tankstation Zwart in Amsterdam biedt nu nóg meer wasboxen

Tank- en Autowascentrum Zwart in Amsterdam-Lijnden biedt bezoekers nu nog meer mogelijkheden om ter plekke zelf voertuigen te kunnen wassen Foto: Paul Blonk, 2022

Bij Tank- en Autowascentrum Zwart aan de Ookmeerweg in Amsterdam-Lijnden, ook bekend als Shell Zwart, zijn deze week na een omvangrijke verbouwing nóg eens zes wasboxen in gebruik genomen.

Shell Zwart staat al sinds jaar en dag bekend om haar uitgebreide autowasmogelijkheden, maar vanaf deze week kunnen nog meer autowassers terecht op de locatie aan de Ookmeerweg. Volgens John van Leeuwen van Autorette Carwash Systems zijn er ‘zes schitterende wasboxen bij gekomen’. Een doe-het-zelf wasbeurt kan er 24/7 en er kan worden betaald met alle mogelijke tank- en bankpassen. De ruime wasboxen zijn gerealiseerd inclusief muntafzuiging. De technische ruimte met opslagmogelijkheden is geplaatst in een nieuw gebouw die voor de techniek een ruime opzet mogelijk maakte. Letterlijk erbovenop zijn tevens een kantoor en vergaderruimte gerealiseerd. In de zomer van 2019 breidde Shell Zwart ook al de mogelijkheden voor consumenten om op de locatie zelf voertuigen te kunnen wassen fors uit. Met de huidige uitbreiding komt Tank- en Autowascentrum Zwart op een vijftiental wasboxen in totaal.

Begrip

Tank- en Autowascentrum Zwart is een begrip in de regio Amsterdam-West, Badhoevedorp en Lijnden. Na jarenlang een tanklocatie in de Amsterdamse wijk Osdorp te hebben gerund verhuisde het in 2000 naar de Ookmeerweg. Begonnen in de kleuren van bp, stapte het bedrijf in augustus 2017 over naar Shell. Shell Zwart is tankstation en laadstation voor elektrische voertuigen, maar daarnaast kan de consument er voor vele andere services terecht: van het laten wassen van de auto in de 32 meter lange Holz kettingwasstraat, het repareren van de mobiele telefoon bij Telefoonmaken.nl tot het huren van een aanhangwagen en de bezorging van een lunch aan huis of kantoor. Een andere klantentrekker van Zwart is de bakery. In de shop heeft de bezoeker keuze uit een enorm assortiment aan ter plekke vers bereide broodjes en koffiespecialiteiten.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell-tankstation Zwart in Amsterdam biedt nu nóg meer wasboxen | CarwashPro
Shell-tankstation Zwart in Amsterdam biedt nu nóg meer wasboxen

Shell-tankstation Zwart in Amsterdam biedt nu nóg meer wasboxen

Tank- en Autowascentrum Zwart in Amsterdam-Lijnden biedt bezoekers nu nog meer mogelijkheden om ter plekke zelf voertuigen te kunnen wassen Foto: Paul Blonk, 2022

Bij Tank- en Autowascentrum Zwart aan de Ookmeerweg in Amsterdam-Lijnden, ook bekend als Shell Zwart, zijn deze week na een omvangrijke verbouwing nóg eens zes wasboxen in gebruik genomen.

Shell Zwart staat al sinds jaar en dag bekend om haar uitgebreide autowasmogelijkheden, maar vanaf deze week kunnen nog meer autowassers terecht op de locatie aan de Ookmeerweg. Volgens John van Leeuwen van Autorette Carwash Systems zijn er ‘zes schitterende wasboxen bij gekomen’. Een doe-het-zelf wasbeurt kan er 24/7 en er kan worden betaald met alle mogelijke tank- en bankpassen. De ruime wasboxen zijn gerealiseerd inclusief muntafzuiging. De technische ruimte met opslagmogelijkheden is geplaatst in een nieuw gebouw die voor de techniek een ruime opzet mogelijk maakte. Letterlijk erbovenop zijn tevens een kantoor en vergaderruimte gerealiseerd. In de zomer van 2019 breidde Shell Zwart ook al de mogelijkheden voor consumenten om op de locatie zelf voertuigen te kunnen wassen fors uit. Met de huidige uitbreiding komt Tank- en Autowascentrum Zwart op een vijftiental wasboxen in totaal.

Begrip

Tank- en Autowascentrum Zwart is een begrip in de regio Amsterdam-West, Badhoevedorp en Lijnden. Na jarenlang een tanklocatie in de Amsterdamse wijk Osdorp te hebben gerund verhuisde het in 2000 naar de Ookmeerweg. Begonnen in de kleuren van bp, stapte het bedrijf in augustus 2017 over naar Shell. Shell Zwart is tankstation en laadstation voor elektrische voertuigen, maar daarnaast kan de consument er voor vele andere services terecht: van het laten wassen van de auto in de 32 meter lange Holz kettingwasstraat, het repareren van de mobiele telefoon bij Telefoonmaken.nl tot het huren van een aanhangwagen en de bezorging van een lunch aan huis of kantoor. Een andere klantentrekker van Zwart is de bakery. In de shop heeft de bezoeker keuze uit een enorm assortiment aan ter plekke vers bereide broodjes en koffiespecialiteiten.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.