Video: wagenpark Osseforth Opleidingen door Carwash Meijers-Beek

Osseforth Opleidingen mag weer de weg op om rijlessen te verzorgen en om dat te vieren ging het volledige wagenpark naar Carwash Meijers-Beek. Eigenaar Pedro Meijers zorgde ervoor dat zijn wasgelegenheid vorige week vrijdagavond volledig ter beschikking stond van de rijschool. Het was een bijzonder schouwspel om dertig lesauto’s het terrein op te zien rijden voor een wasbeurt. L1 maakte er een video van.

De lesauto’s stonden wegens de coronacrisis zeven weken stil op het terrein van Osseforth Opleidingen in Elsloo. Een poetsbeurt was dan ook geen overbodige luxe. Carwash Meijers-Beek is een begrip in de regio. De wasgelegenheid beschikt over een 75 meter lange wasstraat met een capaciteit van 120 auto’s per uur. Er wordt in deze wasgelegenheid met een borstelloos systemen bestaande uit textielstroken gewerkt.

Het idee achter deze actie was volgens eigenaar Frank Osseforth van Osseforth Opleidingen om te laten zien dat zijn bedrijf en instructeurs er weer klaar voor zijn om door te gaan. Na een bezoek aan de carwash gaat men met een schone auto en frisse blik de weg op: “Zo hebben we symbolisch het Coronavirus eraf gewassen en kunnen we weer vooruit kijken. Voor de instructeurs was het ook moment om de collega’s weer te zien en de auto’s klaar te maken voor een frisse start.” De video is hieronder te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.