Coronacreativiteit: Carwash & BBQ Drive-Thru in Hilversum

Dat een schone auto en een smakelijke maaltijd prima samengaan, bewijst het samenwerkingsverband tussen Carwash & Go en Cook’D. De autowastraat en het cateringsbedrijf hebben gezamenlijk de Carwash & BBQ Drive-Thru opgezet. Dit concept is uitgerold in de Hilversumse wijk Kerkelanden.

Elke vrijdag wordt de barbecue aangezet bij Carwash & Go. Terwijl de auto gewassen wordt, kunnen er bestellingen gedaan worden. Afgelopen weekend vond de vuurdoop van dit concept plaats. Het werd een succes, laat cateraar Kim van Oostrum weten aan NHnieuws: “We zitten in hetzelfde pand, dus we hebben de handen ineen geslagen. Bij de lunch kun je een broodje bestellen terwijl je auto gewassen wordt.”

Het is ook mogelijk om een al dan niet afgebakken barbecue-pakket te bestellen en mee te nemen in de schone auto. Afgelopen vrijdag werden volgens Van Oostrum circa vijftig broodjes en tussen de vijftien en twintig barbecuepakketten verkocht.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.