De Walvis in Zwijndrecht ondergaat metamorfose

Sinds 1 maart is de exploitatie van de Walvis Zwijndrecht weer volledig in handen van de Walvis. De afgelopen drie jaar werd deze locatie verhuurd aan een franchisenemer die deze exploitatie succesvol heeft gerund tot een bijzonder aantal wassingen van 46.000 per jaar. Hij had echter andere ambities en begon voor zichzelf. Voor eigenaar Marcel van Veen een goede reden om de locatie een metamorfose te laten ondergaan om het succes verder uit te bouwen.

Het serviceniveau was al hoog en wordt de komende tijd naar een nog hoger niveau getild. Van Veen wil sinds de overname nog meer inzetten op nieuwe techniek, betere service en regelmatige acties. Zo is er in de afgelopen weken een gratis geurautomaat geplaatst en wordt iedere auto die door de wasstraat gaat goed nagedroogd. De techniek van de wasstraat en het stofzuigersysteem zijn aangepakt en gemoderniseerd. De firma Maintech heeft de nodige verbeteringen en aanpassingen gedaan. De chemielijn van Frogchem, geleverd door Quality Carwash Products, staat onder de machine.

Stunts

Daarnaast hebben de wasboxen een upgrade gehad en zijn daar nieuwe stofzuigers geplaatst. Deze krachtige stofzuigers zijn gratis te gebruiken voor klanten. De komende tijd wordt de verlichting en de vloeren aangepakt om het plaatje compleet te maken. De vestiging Zwijndrecht doet sinds de overname mee met de regionale acties van de Walvis. Ook stunts met zowel de waspassen als abonnementen liggen in het verschiet.

Lees ook:

  • Wasstraat De Walvis lanceert jaarabonnementen
  • De Walvis neemt Carwash Papendrecht over
  • Wasstraat De Walvis in Delft dicht, nieuwe locatie niet gevonden

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Walvis in Zwijndrecht ondergaat metamorfose | CarwashPro

De Walvis in Zwijndrecht ondergaat metamorfose

Sinds 1 maart is de exploitatie van de Walvis Zwijndrecht weer volledig in handen van de Walvis. De afgelopen drie jaar werd deze locatie verhuurd aan een franchisenemer die deze exploitatie succesvol heeft gerund tot een bijzonder aantal wassingen van 46.000 per jaar. Hij had echter andere ambities en begon voor zichzelf. Voor eigenaar Marcel van Veen een goede reden om de locatie een metamorfose te laten ondergaan om het succes verder uit te bouwen.

Het serviceniveau was al hoog en wordt de komende tijd naar een nog hoger niveau getild. Van Veen wil sinds de overname nog meer inzetten op nieuwe techniek, betere service en regelmatige acties. Zo is er in de afgelopen weken een gratis geurautomaat geplaatst en wordt iedere auto die door de wasstraat gaat goed nagedroogd. De techniek van de wasstraat en het stofzuigersysteem zijn aangepakt en gemoderniseerd. De firma Maintech heeft de nodige verbeteringen en aanpassingen gedaan. De chemielijn van Frogchem, geleverd door Quality Carwash Products, staat onder de machine.

Stunts

Daarnaast hebben de wasboxen een upgrade gehad en zijn daar nieuwe stofzuigers geplaatst. Deze krachtige stofzuigers zijn gratis te gebruiken voor klanten. De komende tijd wordt de verlichting en de vloeren aangepakt om het plaatje compleet te maken. De vestiging Zwijndrecht doet sinds de overname mee met de regionale acties van de Walvis. Ook stunts met zowel de waspassen als abonnementen liggen in het verschiet.

Lees ook:

  • Wasstraat De Walvis lanceert jaarabonnementen
  • De Walvis neemt Carwash Papendrecht over
  • Wasstraat De Walvis in Delft dicht, nieuwe locatie niet gevonden

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.