Mr Carwash, Zeist

Heropening Mr Carwash in Zeist na uitbreiding

Afgelopen weekend werd Mr. Carwash in Zeist feestelijk heropend na een verbouwing. Tijdens de werkzaamheden werd 500 vierkante meter aan het terrein van de wasgelegenheid toegevoegd. Volgens Ramazan Cildir, een van de eigenaars van het bedrijf, was de heropening een succes. “Ondanks het slechte weer hebben we toch enkele honderden gasten mogen ontvangen.”

Het slechte weer was volgens de mede-eigenaar wel een van de factoren die roet in het eten gooide. “Als het weer net als de week ervoor zo warm was geweest, waren bepaalde activiteiten beter tot zijn recht gekomen. Ik denk dat we dan meer dan duizend bezoekers gehad zouden hebben.” Om de opening te vieren werden een pannenkoekenkraam, een springkussen en een softijs-machine gehuurd. Desondanks kwamen er veel vaste gasten. “Veel mensen kennen ons van het eethuis dat we al vijftien jaar hebben. Deze wasgelegenheid hebben we nu vijf jaar. We hebben een redelijk vaste klantenkring opgebouwd.”

Uitbreiding

De buitenruimte bij het bedrijf werd eerst gedeeld met de buren, maar is nu in het bezit van Mr Carwash. Eén van de uitbreidingen was het plaatsen van een dogwash van Iclean. “Meerdere mensen hebben de hond tijdens de heropening gratis gewassen. Speciaal voor de gelegenheid was ook PetsPlace aanwezig voor begeleiding en het informeren van de bezoekers over de nieuwe machine.”

Naast de hondenwasplaats werd een speciale XL wasbox geplaatst voor caravans en grotere busjes. Op het buitenterrein werden ook nog een mattenklopper en een geurmachine toegevoegd. “De grootste uitbreiding was het plaatsen van een extra roll-over. We verkeerden in de luxe positie dat het zo goed ging, dat we het met één machine niet meer redde. Vandaar de uitbreiding.” Hij koos voor de modernste Washtec-machine, namelijk de Softcare Pro 2 met alle mogelijke opties.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Heropening Mr Carwash in Zeist na uitbreiding | CarwashPro
Mr Carwash, Zeist

Heropening Mr Carwash in Zeist na uitbreiding

Afgelopen weekend werd Mr. Carwash in Zeist feestelijk heropend na een verbouwing. Tijdens de werkzaamheden werd 500 vierkante meter aan het terrein van de wasgelegenheid toegevoegd. Volgens Ramazan Cildir, een van de eigenaars van het bedrijf, was de heropening een succes. “Ondanks het slechte weer hebben we toch enkele honderden gasten mogen ontvangen.”

Het slechte weer was volgens de mede-eigenaar wel een van de factoren die roet in het eten gooide. “Als het weer net als de week ervoor zo warm was geweest, waren bepaalde activiteiten beter tot zijn recht gekomen. Ik denk dat we dan meer dan duizend bezoekers gehad zouden hebben.” Om de opening te vieren werden een pannenkoekenkraam, een springkussen en een softijs-machine gehuurd. Desondanks kwamen er veel vaste gasten. “Veel mensen kennen ons van het eethuis dat we al vijftien jaar hebben. Deze wasgelegenheid hebben we nu vijf jaar. We hebben een redelijk vaste klantenkring opgebouwd.”

Uitbreiding

De buitenruimte bij het bedrijf werd eerst gedeeld met de buren, maar is nu in het bezit van Mr Carwash. Eén van de uitbreidingen was het plaatsen van een dogwash van Iclean. “Meerdere mensen hebben de hond tijdens de heropening gratis gewassen. Speciaal voor de gelegenheid was ook PetsPlace aanwezig voor begeleiding en het informeren van de bezoekers over de nieuwe machine.”

Naast de hondenwasplaats werd een speciale XL wasbox geplaatst voor caravans en grotere busjes. Op het buitenterrein werden ook nog een mattenklopper en een geurmachine toegevoegd. “De grootste uitbreiding was het plaatsen van een extra roll-over. We verkeerden in de luxe positie dat het zo goed ging, dat we het met één machine niet meer redde. Vandaar de uitbreiding.” Hij koos voor de modernste Washtec-machine, namelijk de Softcare Pro 2 met alle mogelijke opties.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.