Video: inschrijving Tankstation en Carwash Vakbeurs 2020 geopend

De Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de carwash- en tankstationbranche in Nederland en België, vindt op woensdag 4 en donderdag 5 november plaats in Expo Houten. Twee dagen lang draait het op deze locatie om carwash, (alternatieve) brandstoffen, shop en food. Tickets voor het event zijn vanaf nu verkrijgbaar. Maar hoe gaat dit evenement er dit jaar uitzien in coronatijd? Niels Singeling, business development manager bij ProMedia Group, gaf tekst en uitleg in de uitzending van TankPro TV.

Om de veiligheid en de gezondheid van alle bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen, wordt een groot aantal extra voorzorgsmaatregelen genomen. Hét evenement van het jaar voor de carwash- en tankstationsector wordt georganiseerd door vakbladen CarwashPro en TankPro. “Om een succesvolle beurs te bouwen is het belangrijk dat we met elkaar verschillende maatregelen in acht nemen”, benadrukt Niels Singeling, Business Development Manager van beursorganisator ProMedia Group, de uitgever van CarwashPro en TankPro.

Kijk voor meer info en registratie op https://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Bekijk de video hieronder:

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.