Onbemand wassen

Falcon Carwash druk met overnames: ‘Dit jaar naar twaalf vestigingen’

Autowaspark Kuzee Oost-Souburg wordt volledig verbouwd naar Falcon Carwash Foto: Falcon Carwash

Falcon Carwash heeft het wasgedeelte van Kuzee Shell tankstation Souburg in het Zeeuwse Ritthem overgenomen. Deze locatie wordt volledig omgekleurd en verbouwd naar het onbemande wasconcept van Falcon.

De vijf wasboxen en twee rollovers worden vervangen door nieuwe wasinstallaties van WashTec. Ook wordt er een hogere machine geplaatst, zodat niet alleen auto’s maar ook bussen en het gehele wagenpark op deze locatie gewassen kunnen worden. “Op deze manier kunnen we de klandizie op al onze locaties verder verbreden”, zegt eigenaar Diederik de Klerk.

Falcon Carwash en het naastgelegen Kuzee Shell-tankstation opereren los van elkaar. “Omdat we een volledig onbemand wassen concept hebben, kan het prima naast elkaar bestaan.” De carwash zal net als op de andere locaties vanuit een meldkamer worden bediend. Door de samenwerking met leverancier CMPS kunnen klanten 24/7 contactloos betalen: door middel van pin, kentekenwassen, abonnementen en waspassen.

Meer overnames

Met deze overname komt Falcon uit op zeven waslocaties met wasboxen en/of rollovers. En daar blijft het niet bij: het bedrijf heeft aangekondigd met nog vijf andere overnames bezig te zijn. “Dat betekent dat we dit jaar naar twaalf vestigingen gaan. We gaan wat gas bijgeven”, aldus De Klerk.

De verbouwing in Souburg-Ritthem begint in april. Naar verwachting kan de carwash begin mei al open.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Falcon Carwash druk met overnames: ‘Dit jaar naar twaalf vestigingen’ | CarwashPro