Op de agenda

Nieuwe carwashbeurs komt naar Polen: SHINE Car Wash Show Central Europe

ProMedia Group heeft een nieuw carwashevenement aangekondigd: SHINE Car Wash Show Central Europe. Carwashprofessionals komen dit jaar op 1 en 2 oktober samen in Krakau Polen, voor hét event voor de carwashindustrie in Centraal-Europa.

Het belooft een informatief netwerkevenement te worden, waar de nieuwste trends en innovaties in de Centraal-Europese carwashindustrie worden besproken. Exposanten delen de laatste innovaties op het gebied van autowassen, waarmee ondernemers hun carwash kunnen beginnen, professionaliseren of verder uitbreiden.

Het evenement is verdeeld over twee dagen. De eerste dag (1 oktober) begint met een bezoek aan een carwash in de regio, gevolgd door een netwerkborrel en diner. De tweede dag (2 oktober) is er een beursvloer met pop-up stands, en zijn er workshops en speeddate sessies. De locatie is CKF_13 Fabryczna Conference Centre.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van SHINE Car Wash Show Central Europe? Of ben je geïnteresseerd om als exposant of sponsor mee te doen? Meld je dan hier aan.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe carwashbeurs komt naar Polen: SHINE Car Wash Show Central Europe | CarwashPro
Op de agenda

Nieuwe carwashbeurs komt naar Polen: SHINE Car Wash Show Central Europe

ProMedia Group heeft een nieuw carwashevenement aangekondigd: SHINE Car Wash Show Central Europe. Carwashprofessionals komen dit jaar op 1 en 2 oktober samen in Krakau Polen, voor hét event voor de carwashindustrie in Centraal-Europa.

Het belooft een informatief netwerkevenement te worden, waar de nieuwste trends en innovaties in de Centraal-Europese carwashindustrie worden besproken. Exposanten delen de laatste innovaties op het gebied van autowassen, waarmee ondernemers hun carwash kunnen beginnen, professionaliseren of verder uitbreiden.

Het evenement is verdeeld over twee dagen. De eerste dag (1 oktober) begint met een bezoek aan een carwash in de regio, gevolgd door een netwerkborrel en diner. De tweede dag (2 oktober) is er een beursvloer met pop-up stands, en zijn er workshops en speeddate sessies. De locatie is CKF_13 Fabryczna Conference Centre.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van SHINE Car Wash Show Central Europe? Of ben je geïnteresseerd om als exposant of sponsor mee te doen? Meld je dan hier aan.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.