Carwash Today

Eerste vestiging van Carwash Today geopend: ‘Een carwash blijft wel draaien’

Kuypers wil met Carwash Today uitbreiden naar meerdere vestigingen Foto's: Marc Kuypers

Een eerste vestiging van Carwash Today is onlangs geopend in Tegelen in Noord-Limburg. Eigenaar Marc Kuypers heeft een aantal tankstations in de verhuur, maar ziet meer toekomstperspectief voor de carwash. Daarom wordt er ook gekeken naar nieuwe carwash-locaties en mogelijke overnamepartijen: “Een vergunning voor een carwash heeft meer kans van slagen dan voor een tankstation.”

Kuypers is eigenaar van een aantal tankstations, die onder de vlag van Tango en Esso Express worden geëxploiteerd. Daarnaast bezit hij een aantal Subway-zaken, heeft hij wasboxen in Panningen naast het Tango-tankstation en runt hij sinds kort Carwash Today. De nieuwe carwash aan de Nassaustraat 14 heeft een kettingwasstraat, wasboxen, poetshal en stofzuigers. De kettingbaan is van het Italiaanse Autoequip Lavaggi. En de wasboxen zijn van ​​Autorette Car Wash Systems uit Helmond.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Carwash Today

Carwash Today

Verdere uitbreiding

Het is niet de eerste carwash voor Kuypers. Eerder in 2003 had hij al een carwash in Maastricht en later nam hij Carwash Venlo over, met daarbij een wasstraat, rollover, poetshal en wasboxen. Ruim vijf jaar geleden heeft hij dat weer doorverkocht, vanwege grote verbouwingen rondom de locatie. “We zijn toen verder gaan kijken naar een andere locatie in de regio om een nieuwe carwash te bouwen. En dat is de huidige Carwash Today geworden.”
Het plan is om vanuit dezelfde merknaam meerdere autowasbedrijven op te zetten. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar nieuwbouw, maar ook naar potentiële overnamepartijen. “We kijken zeker naar uitbreiding. De toekomst van tankstations is onzeker, maar een carwash blijft wel draaien. Daar geloof ik in. Het zou mooi zijn als er nog een aantal carwashes bijkomen.”

Toegankelijk

Met Carwash Today mikt Kuypers vooral op kleinschaligheid. “Wat de grote jongens als ANAC, Washin7 en Bob Autowas doen, daar zoeken wij het niet in. Ik houd het liever klein en toegankelijk, omdat daar ook zeker een markt voor is.” Qua prijs wordt daar volgens Kuypers ook rekening mee gehouden: “Het duurste programma in de wasstraat is goedkoper dan bij de grote carwash-concurrenten.”

Lees ook:

Heb jij je al ingeschreven voor de Tankstation & Carwash Vakbeurs? Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten.

Onderwerpen: ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste vestiging van Carwash Today geopend: ‘Een carwash blijft wel draaien’ | CarwashPro
Carwash Today

Eerste vestiging van Carwash Today geopend: ‘Een carwash blijft wel draaien’

Kuypers wil met Carwash Today uitbreiden naar meerdere vestigingen Foto's: Marc Kuypers

Een eerste vestiging van Carwash Today is onlangs geopend in Tegelen in Noord-Limburg. Eigenaar Marc Kuypers heeft een aantal tankstations in de verhuur, maar ziet meer toekomstperspectief voor de carwash. Daarom wordt er ook gekeken naar nieuwe carwash-locaties en mogelijke overnamepartijen: “Een vergunning voor een carwash heeft meer kans van slagen dan voor een tankstation.”

Kuypers is eigenaar van een aantal tankstations, die onder de vlag van Tango en Esso Express worden geëxploiteerd. Daarnaast bezit hij een aantal Subway-zaken, heeft hij wasboxen in Panningen naast het Tango-tankstation en runt hij sinds kort Carwash Today. De nieuwe carwash aan de Nassaustraat 14 heeft een kettingwasstraat, wasboxen, poetshal en stofzuigers. De kettingbaan is van het Italiaanse Autoequip Lavaggi. En de wasboxen zijn van ​​Autorette Car Wash Systems uit Helmond.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Carwash Today

Carwash Today

Verdere uitbreiding

Het is niet de eerste carwash voor Kuypers. Eerder in 2003 had hij al een carwash in Maastricht en later nam hij Carwash Venlo over, met daarbij een wasstraat, rollover, poetshal en wasboxen. Ruim vijf jaar geleden heeft hij dat weer doorverkocht, vanwege grote verbouwingen rondom de locatie. “We zijn toen verder gaan kijken naar een andere locatie in de regio om een nieuwe carwash te bouwen. En dat is de huidige Carwash Today geworden.”
Het plan is om vanuit dezelfde merknaam meerdere autowasbedrijven op te zetten. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar nieuwbouw, maar ook naar potentiële overnamepartijen. “We kijken zeker naar uitbreiding. De toekomst van tankstations is onzeker, maar een carwash blijft wel draaien. Daar geloof ik in. Het zou mooi zijn als er nog een aantal carwashes bijkomen.”

Toegankelijk

Met Carwash Today mikt Kuypers vooral op kleinschaligheid. “Wat de grote jongens als ANAC, Washin7 en Bob Autowas doen, daar zoeken wij het niet in. Ik houd het liever klein en toegankelijk, omdat daar ook zeker een markt voor is.” Qua prijs wordt daar volgens Kuypers ook rekening mee gehouden: “Het duurste programma in de wasstraat is goedkoper dan bij de grote carwash-concurrenten.”

Lees ook:

Heb jij je al ingeschreven voor de Tankstation & Carwash Vakbeurs? Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten.

Onderwerpen: ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.