DiBO, green power

Nieuwe campagne DiBO: ‘The green power’

DiBO Cleaning Systems, is gestart met een opvallende nieuwe reclamecampagne onder de naam: “DiBO… The green power”. De fabrikant van professionele reinigingsmachines en -systemen wil met de campagne de kenmerkende kleur van de machines accentueren – het ‘Green’ gedeelte – daarnaast staat het volgens hen voor de energiezuinige en milieubewuste manier waarop het bedrijf ontwikkelt, produceert en onderneemt, met een hart voor mens én natuur.

Het “Power” in de nieuwe pay-off staat voor de krachtige, robuuste en oerdegelijke reinigingsmachines, welke DiBO al ruim 40 jaar produceert. “Deze “Green Power” is zeker ook terug te vinden in onze self-carwash systemen en roll-over carwash-installaties”, aldus Jeroen van de Fijnaart, vertegenwoordiger van het bedrijf. Hij is zeer enthousiast over de nieuwe campagne. “Het is echt iets dat bij ons past. We treden op de Tankstation & Carwash Vakbeurs voor het eerst groot naar buiten met onze nieuwe campagne”, zegt hij.

Milieuvriendelijk

In een DiBO voertuigwasinstallatie was je je voertuig volgens Van de Fijnaart efficiënt en kostenbesparend, mét oog voor het milieu. “Denk onder meer aan wateropvang, verminderd waterverbruik, perfecte chemiedosering,
zuivering en hergebruik”, zegt hij. Het gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen maakt het
groene plaatje volgens hem compleet.

“De DiBO rollovers en self-carwash installaties zijn al jaren gekend als oerdegelijke, robuuste machines
met een uitzonderlijke kwaliteit en een bijzonder lange levensduur. Naast deze onverwoestbaarheid
zit de kracht van de DiBO voertuigwasinstallaties hem ook in de goede reinigingsprestaties en in
de snelheid”, zegt hij. Dankzij innovatie technologie zorgt de sturing van de wasinstallatie volgens hem voor een optimale instelling van hoge- en lagedruk en chemiedosering in functie van de wasprogramma’s.

Wil je meer over de nieuwe campagne of de machines van DiBO weten? Bezoek dan de Tankstation & Carwash Vakbeurs op 21 en 22 november in Expo Houten. Je vindt DiBO Cleaning Systems op stand 3.601

tankstation vakbeurs

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.