Ma-Fra, chemie, Remco van Wijck

Eerste lading Condom Wash gelijk uitverkocht in Nederland

Ma-Fra, chemie, Remco van Wijck

De Condom Wash, een speciale hoes voor in wasboxen, is na de introductie op de Automechanika inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar. Remco van Wijck verkoopt de producten van Ma-Fra hier en is razend enthousiast over het product. “Het grappige is dat niet alleen ik enthousiast ben, de eerste lading van 890 stuks was in no-time uitverkocht”, zegt hij opgetogen.

Het nieuwe product is vooral populair bij detailers en carwashes met wasboxen. Het is volgens Van Wijck een slimme manier op wat extra geld te verdienen en is het ideale product voor autoliefhebbers die zuinig zijn op hun heilige koe. “Veel van de klanten die het product in het assortiment hebben opgenomen bieden het aan mensen met een emmertje aan, dat is namelijk vaak de indicatie dat iemand echt zuinig is op zijn auto.”

Condoom

De naam van het product zorgt volgens Van Wijck regelmatig voor lachende klanten, maar doet wel recht aan het product. “Het is echt een soort condoom voor over de borstel in de wasboxen. Het zorgt ervoor dat de auto veiliger gewassen kan worden met een borstel die veel gebruikt wordt. Het probleem daarvan is namelijk dat er bijvoorbeeld zand in blijft hangen, dat wil je niet op de lak van je auto”, legt hij uit.

“Vooral liefhebbers met een coating op de lak willen natuurlijk niet dat bij de eerste de beste keer wassen de dure laag gelijk beschadigd raakt door wat zand.” Veel carwashes adviseren het volgens hem nu ook al bij de wasbeurt. Het mooie aan het product is volgens hem dat de schuimwerking van de borstel wel behouden blijft. “De soort zak gaat als een condoom over de borstel. Vandaar ook de naam. Het product wordt verkocht voor een kleine €10 euro en komen per 12 stuks in een doos. Het is een goede bijverkoop omdat je toch ziet dat veel mensen toch een beetje bang zijn voor die borstel. Deze ligt namelijk ook vaak op de grond.”

Ma-Fra zal tijdens de aankomende editie van Carwash Show Europe op 17 en 18 september 2019 aanwezig zijn met een stand.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.