Fotoreportage: Wasstraat tankstation Esso Schmilich volledig gerenoveerd

De wasgelegenheid van tankstation Esso Schmilich is door Cleanpanel gerenoveerd. De verouderde wasstraat ziet er door de geplaatste kunststof wanden en deur weer modern en fris uit. Dankzij de renovatie is de wasplaats veel eenvoudiger schoon te houden.

Cleanpanel zorgde ook voor de montage van de panelen en deur. De tegelwanden hebben het veld moeten ruimen voor strakke witte panelen, waardoor een moderne uitstraling is ontstaan. De gladde wanden zorgen ervoor dat het schoonmaakproces veel sneller en eenvoudiger verloopt.

In tegenstelling tot tegels blijft er bij de kunststof panelen namelijk geen vuil vastzitten. Bovendien zijn de producten van Cleanpanel ongevoelig voor de meest voorkomende chemicaliën in schoonmaakmiddelen. Geheel in lijn met het nieuwe uiterlijk is ook een witte Bouwplast kunststof deur in de ruimte geplaatst. Deze solide deur is bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën en is onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.