ISTOBAL-MWASH4_bj-scaled

EenzetCarwash met Istobal op Uniti Expo

foto: Istobal

Istobal neemt zijn nieuwe M’Wash4 Rollover mee naar de Uniti Expo in Stuttgart. Verder zet de Spaanse carwashfabrikant op de Duitse vakbeurs in op duurzaamheid en digitale transformatie.

De M’wash4 was al eerder te zien op de Tankstation vakbeurs 2021 in Houten op de stand van EenzetCarwash. Met deze rollover is volgens het Spaanse bedrijf een hogere kwaliteit van wassing en -droging in minder tijd, een  efficiënter verbruik en een betere ervaring voor zowel eindgebruikers als exploitanten van carwashes. De nieuwe Istobal rollover moet zorgen voor een effectievere en zachtere reiniging van alle voertuigoppervlakken, terwijl het water- en chemieverbruik wordt verminderd. Het beschikt over een nieuw 360° roterend droogsysteem voor optimaal drogen op alle oppervlakken. Het heeft zelfs zijdelingse droging die verticaal beweegt en in verschillende posities werkt voor elk type voertuig, of het nu personenauto’s, bestelwagens of SUV’s zijn.

Smartwash

Het Spaanse bedrijf demonstreert ook zijn Smartwash-software. Volgens Istobal is het de enige technologie op de markt die 100 procent connected is. Het systeem verbindt de verschillende carwash apparatuur en geeft toegang tot real-time operationele gegevens, evenals de mogelijkheid om op afstand veilig toegang te krijgen tot de wasapparatuur.

Daarmee is er een basis voor geavanceerd onderhoud op afstand en kan onderhoud efficiënt worden ingepland en uitgevoerd. Dit resulteert in een hogere uptime van de apparatuur en minder kosten. Istobal presenteert ook de nieuwste stofzuiger met Smartwash-connectiviteit. De eerste slimme stofzuiger waarmee pay-as-you-go en een standby-modus mogelijk is.

Een ander Istobal-product dat Smartwash-technologie bevat, is het Xtract Mixing System 2.0. De oplossing voor het automatisch, gemakkelijk en veilig verdunnen en mengen van chemie. Op afstand kunnen van de gehele waslocatie de chemische niveaus van de apparatuur worden geregeld. Op die manier is er minder opslagruimte voor chemische producten nodig en wordt het containerbeheer geoptimaliseerd.

ISTOBAL-Smartwash-2-scaled

Op zijn stand op Uniti Expo zal Istobal de ontwikkelingen tonen op het gebied van water-, energie- en chemisch verbruik in carwashes. Deze oplossingen zorgen voor minder verbruik zonder de kwaliteit van het eindresultaat te beïnvloeden. Zo is er de eerste biologische zuiverings- en recyclingapparatuur die in staat is om 100 procent van het waswater te behandelen en de hoogste kwaliteit te verkrijgen voor later hergebruik in alle wasfasen, inclusief osmose.

Over Istobal

Istobal is gevestigd in Valencia, Spanje. Het autowas- en autoverzorgingsbedrijf exporteert zijn producten naar meer dan 75 landen, dankzij een wereldwijd netwerk van distributeurs. Het heeft tien dochterondernemingen en vier productiefaciliteiten in Europa, Amerika en Azië. De internationale verkoop is momenteel goed voor 76 procent van de productie. EenzetCarwash is in Nederland de partner voor Istobal en verzorgt de verkoop, installatie en onderhoud van de wasapparatuur. Op de Istobal stand op de Uniti 2022 zullen Marcel Rosbag en Theo van Poppel aanwezig zijn om de Nederlandse bezoekers van alle informatie te voorzien rondom de Istobal producten en de service van EenzetCarwash.

De Uniti Expo wordt gehouden van 17-19 mei 2022 in Stuttgart. Istobal is te vinden in hal 1, stand 1K40.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

EenzetCarwash met Istobal op Uniti Expo | CarwashPro
ISTOBAL-MWASH4_bj-scaled

EenzetCarwash met Istobal op Uniti Expo

foto: Istobal

Istobal neemt zijn nieuwe M’Wash4 Rollover mee naar de Uniti Expo in Stuttgart. Verder zet de Spaanse carwashfabrikant op de Duitse vakbeurs in op duurzaamheid en digitale transformatie.

De M’wash4 was al eerder te zien op de Tankstation vakbeurs 2021 in Houten op de stand van EenzetCarwash. Met deze rollover is volgens het Spaanse bedrijf een hogere kwaliteit van wassing en -droging in minder tijd, een  efficiënter verbruik en een betere ervaring voor zowel eindgebruikers als exploitanten van carwashes. De nieuwe Istobal rollover moet zorgen voor een effectievere en zachtere reiniging van alle voertuigoppervlakken, terwijl het water- en chemieverbruik wordt verminderd. Het beschikt over een nieuw 360° roterend droogsysteem voor optimaal drogen op alle oppervlakken. Het heeft zelfs zijdelingse droging die verticaal beweegt en in verschillende posities werkt voor elk type voertuig, of het nu personenauto’s, bestelwagens of SUV’s zijn.

Smartwash

Het Spaanse bedrijf demonstreert ook zijn Smartwash-software. Volgens Istobal is het de enige technologie op de markt die 100 procent connected is. Het systeem verbindt de verschillende carwash apparatuur en geeft toegang tot real-time operationele gegevens, evenals de mogelijkheid om op afstand veilig toegang te krijgen tot de wasapparatuur.

Daarmee is er een basis voor geavanceerd onderhoud op afstand en kan onderhoud efficiënt worden ingepland en uitgevoerd. Dit resulteert in een hogere uptime van de apparatuur en minder kosten. Istobal presenteert ook de nieuwste stofzuiger met Smartwash-connectiviteit. De eerste slimme stofzuiger waarmee pay-as-you-go en een standby-modus mogelijk is.

Een ander Istobal-product dat Smartwash-technologie bevat, is het Xtract Mixing System 2.0. De oplossing voor het automatisch, gemakkelijk en veilig verdunnen en mengen van chemie. Op afstand kunnen van de gehele waslocatie de chemische niveaus van de apparatuur worden geregeld. Op die manier is er minder opslagruimte voor chemische producten nodig en wordt het containerbeheer geoptimaliseerd.

ISTOBAL-Smartwash-2-scaled

Op zijn stand op Uniti Expo zal Istobal de ontwikkelingen tonen op het gebied van water-, energie- en chemisch verbruik in carwashes. Deze oplossingen zorgen voor minder verbruik zonder de kwaliteit van het eindresultaat te beïnvloeden. Zo is er de eerste biologische zuiverings- en recyclingapparatuur die in staat is om 100 procent van het waswater te behandelen en de hoogste kwaliteit te verkrijgen voor later hergebruik in alle wasfasen, inclusief osmose.

Over Istobal

Istobal is gevestigd in Valencia, Spanje. Het autowas- en autoverzorgingsbedrijf exporteert zijn producten naar meer dan 75 landen, dankzij een wereldwijd netwerk van distributeurs. Het heeft tien dochterondernemingen en vier productiefaciliteiten in Europa, Amerika en Azië. De internationale verkoop is momenteel goed voor 76 procent van de productie. EenzetCarwash is in Nederland de partner voor Istobal en verzorgt de verkoop, installatie en onderhoud van de wasapparatuur. Op de Istobal stand op de Uniti 2022 zullen Marcel Rosbag en Theo van Poppel aanwezig zijn om de Nederlandse bezoekers van alle informatie te voorzien rondom de Istobal producten en de service van EenzetCarwash.

De Uniti Expo wordt gehouden van 17-19 mei 2022 in Stuttgart. Istobal is te vinden in hal 1, stand 1K40.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.