carwashshow Las Vegas

Car Wash Show Nashville opent registratie

Foto: ICA

De jaarlijkse Car Wash Show, die van 9-11 mei in Nashville Tennessee in de Verenigde Staten wordt gehouden, verwacht meer dan 8.000 bezoekers. De inschrijving is sinds deze week geopend.

Na de editie van vorig jaar in Las Vegas trekken ondernemers, detailing- en poetsbedrijven dit keer naar Nashville voor de 2022-editie van de Car Wash Show. Drie dagen lang kunnen ze er bestaande en nieuwe relaties ontmoeten en alles te weten komen over de laatste stand van zaken in de branche.

Bestsellerauteur

De keynote spreker van dit jaar is Ben Nemtin. Behalve dat hij de #1 New York Times-bestsellerauteur is van What Do You Want To Do Before You Die? Hij speelt ook de hoofdrol in de MTV-show The Buried Life. Hij wordt gezien als een van de beste sprekers ter wereld.

Meer dan 400 exposanten vullen de verdiepingen met honderden nieuwe producten. Daarnaast zullen er netwerkevenementen, educatieve sessies zijn en een programma gewijd aan managementvaardigheden. Het 15.000 vierkante meter grote Music City Centre in Nashville zal in mei volledig gevuld zijn met carwash-gerelateerde producten en diensten. De beurs wordt georganiseerd door de International Carwash Association (ICA), een partner van Carwashpro.com.

De Car Wash Show Europe werd afgelopen jaar in april gehouden als digitaal evenement vanwege de toen geldende coronamaatregelen. De volgende Europese editie staat gepland voor 2023.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Car Wash Show Nashville opent registratie | CarwashPro
carwashshow Las Vegas

Car Wash Show Nashville opent registratie

Foto: ICA

De jaarlijkse Car Wash Show, die van 9-11 mei in Nashville Tennessee in de Verenigde Staten wordt gehouden, verwacht meer dan 8.000 bezoekers. De inschrijving is sinds deze week geopend.

Na de editie van vorig jaar in Las Vegas trekken ondernemers, detailing- en poetsbedrijven dit keer naar Nashville voor de 2022-editie van de Car Wash Show. Drie dagen lang kunnen ze er bestaande en nieuwe relaties ontmoeten en alles te weten komen over de laatste stand van zaken in de branche.

Bestsellerauteur

De keynote spreker van dit jaar is Ben Nemtin. Behalve dat hij de #1 New York Times-bestsellerauteur is van What Do You Want To Do Before You Die? Hij speelt ook de hoofdrol in de MTV-show The Buried Life. Hij wordt gezien als een van de beste sprekers ter wereld.

Meer dan 400 exposanten vullen de verdiepingen met honderden nieuwe producten. Daarnaast zullen er netwerkevenementen, educatieve sessies zijn en een programma gewijd aan managementvaardigheden. Het 15.000 vierkante meter grote Music City Centre in Nashville zal in mei volledig gevuld zijn met carwash-gerelateerde producten en diensten. De beurs wordt georganiseerd door de International Carwash Association (ICA), een partner van Carwashpro.com.

De Car Wash Show Europe werd afgelopen jaar in april gehouden als digitaal evenement vanwege de toen geldende coronamaatregelen. De volgende Europese editie staat gepland voor 2023.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.