Rollover met doorkijk voor schadeherstelbedrijf Van den Berg

Foto: Cleanbuild

Schadeherstelbedrijf Van den Berg uit Vlissingen heeft een nieuwe rollover laten plaatsen in de bestaande bedrijfsruimte, waar door middel van een staalconstructie en kunststof panelen een afsluitbare wasruimte is gecreëerd. De bedrijvigheid in de hal is vanuit de wasstraat goed te zien, doordat er ramen zijn geplaatst in de kunststof wandpanelen. 

Deze Cleanwindow kunststof kozijnen van Cleanbuild zijn, evenals de wandbekleding, makkelijk te reinigen en bestand tegen water en wasmiddelen. De ramen zorgen voor een leuke doorkijk en een verbinding tussen het bedrijf en de klant.

Afsluitbaar met codeslot

De rollover is vanuit de bedrijfshal te bereiken via een kunststof deur, de zogeheten Cleandoor. Aangezien de carwash 24 uur per dag geopend is, moet deze deur ook veilig afgesloten kunnen worden. De deur is daarom voorzien van een betrouwbare driepuntssluiting en een codeslot.

Overheaddeuren

Bij de ingang zijn overheaddeuren geplaatst, die boven de panelen weglopen in het plafond. Ook de besturing van de WashTec wasinstallatie, de chemie en de andere aansluitingen zijn netjes weggewerkt op de verdiepingen boven en tegenover de wasstraat. Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen zijn zeer geschikt voor het bouwen van een inpandige carwash. De panelen kunnen direct tegen een achterliggende staalconstructie worden geplaatst, waardoor het niet nodig is om de muren eerst te metselen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rollover met doorkijk voor schadeherstelbedrijf Van den Berg | CarwashPro

Rollover met doorkijk voor schadeherstelbedrijf Van den Berg

Foto: Cleanbuild

Schadeherstelbedrijf Van den Berg uit Vlissingen heeft een nieuwe rollover laten plaatsen in de bestaande bedrijfsruimte, waar door middel van een staalconstructie en kunststof panelen een afsluitbare wasruimte is gecreëerd. De bedrijvigheid in de hal is vanuit de wasstraat goed te zien, doordat er ramen zijn geplaatst in de kunststof wandpanelen. 

Deze Cleanwindow kunststof kozijnen van Cleanbuild zijn, evenals de wandbekleding, makkelijk te reinigen en bestand tegen water en wasmiddelen. De ramen zorgen voor een leuke doorkijk en een verbinding tussen het bedrijf en de klant.

Afsluitbaar met codeslot

De rollover is vanuit de bedrijfshal te bereiken via een kunststof deur, de zogeheten Cleandoor. Aangezien de carwash 24 uur per dag geopend is, moet deze deur ook veilig afgesloten kunnen worden. De deur is daarom voorzien van een betrouwbare driepuntssluiting en een codeslot.

Overheaddeuren

Bij de ingang zijn overheaddeuren geplaatst, die boven de panelen weglopen in het plafond. Ook de besturing van de WashTec wasinstallatie, de chemie en de andere aansluitingen zijn netjes weggewerkt op de verdiepingen boven en tegenover de wasstraat. Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen zijn zeer geschikt voor het bouwen van een inpandige carwash. De panelen kunnen direct tegen een achterliggende staalconstructie worden geplaatst, waardoor het niet nodig is om de muren eerst te metselen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.