Fotoreportage: Carwash&Go

Omdat de vloer van Carwash&Go uit Hilversum er volgens eigenaar Borre den Hartog ‘niet meer uitzag’ besloot hij om te renoveren. Inmiddels ligt er een fraaiere en veiligere vloer in de wasgelegenheid. In deze fotoreportage zijn de werkzaamheden te zien.

Mesa Coatings nam de vloer onder handen en installeerde de MesaCon 6000 troffelvloer. In deze fotoreportage zijn de werkzaamheden in beeld gebracht. De werkzaamheden begonnen met het opschuren van de vloer. “Het schuurproces verliep voorspoedig al waren sommige delen van de vloer nog vochtig. Iets dat we niet verwacht hadden, maar wat uiteindelijk weinig problemen opleverde. Als ik terugkijk op de verzette werkzaamheden valt op hoe snel en ordelijk alles verliep. We zijn om 6.00 uur ochtends begonnen met de werkzaamheden en om 23.00 uur stopten we ermee. De klus was toen geklaard”, stelt Den Hartog. 

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.