Partner

LED-verlichting brengt entertainment naar de wasstraat

LED zorgt voor een showeffect, zonder kleurschuim te hoeven gebruiken Foto: WashTec

WashTec heeft een aantal entertainment opties om nog meer beleving te creëren tijdens de autowasbeurt. Zo wordt er gewerkt met zuinige LED-verlichting. Niet alleen leuk, maar ook milieubewust, legt WashTec uit. “Want door LED te gebruiken voorkom je dat er kleurstoffen moeten worden toegevoegd aan het schuim.”

“Kleurschuim valt niet te recyclen, dus is niet gewenst bij installaties met een waterrecyclingproces zoals rollovers en wasstraten”, vervolgt WashTec. “In wasboxen kan het wel. Maar door LED te gebruiken heb je de voordelen van het showeffect, zonder de nadelen van kleurschuim. Veel milieubewuster.”

Schuimgordijn

LED-technologie is programmeerbaar, waardoor je het showeffect kan bereiken. De wisselende kleuren en lichteffecten kunnen de verschillende stappen van het wasproces onderscheiden. “Het effect is minstens zo leuk en een stuk duurzamer.” De LED-verlichting werkt goed in combinatie met de FoamSensation van WashTec. Dit zorgt voor een kleurrijk, verlicht schuimgordijn in de wasstraat.

LED-verlichting werkt goed in combinatie met FoamSensation.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

LED-verlichting brengt entertainment naar de wasstraat | CarwashPro