Nieuw droogmiddel

‘TWE-410 Hyper Dry tilt Europese autowasmarkt naar hoger niveau’

Turtle Wax Pro zal in mei aanwezig zijn op de UNITI expo en het nieuwe product presenteren Foto: Turtle Wax Pro

Turtle Wax Pro is ook dit jaar aanwezig op de UNITI expo in Stuttgart. Dit keer zal de chemieleverancier een nieuw droogmiddel presenteren: TWE-410. “Dit product laat zien dat Turtle Wax Pro continu bezig is met innovaties op het gebied van autowasstraten. En zoekt naar betere oplossingen om gaten in de markt op te vullen.”

TWE-410 Hyper Dry is een nieuw droogproduct. Het is vervaardigd in België en draagt bij aan de effectieve afwerkingsproducten van het merk op de Europese markt, zoals Super Hard Shell Finish. Traditioneel was de droogfase in Europa lastig voor carwashexploitanten om goed te krijgen, en dat is precies waarvoor TWE-410 is ontwikkeld. Het effect van snelle waterparels vergemakkelijkt het droogproces en zorgt voor een directe glans op voertuigoppervlakken bij zeer lage gebruiksniveaus.

De hypergeconcentreerde vorm van TWE-410 wordt gebruikt als droogmiddel of glansmiddel aan het einde van de wascyclus en maakt een verdunning mogelijk tussen 600:1 en 1500:1, waardoor het veelzijdig in elk waspakket past om watervlekken te verminderen. De lage hoeveelheid product die nodig is om de resultaten te behalen, is goed nieuws voor exploitanten van carwashes. Turtle Wax Pro: “Dit zorgt voor maximale efficiëntie en lage kosten per auto zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.”

Prestaties

Voordat het product op de markt werd gebracht, zijn er strenge tests uitgevoerd om de werkzaamheid en betrouwbaarheid ervan te garanderen. “Van laboratoriumexperimenten tot veldtesten; de prestaties op verschillende autowasplaatsen in Europa demonstreren de droogkwaliteit”, zegt het bedrijf.

Op de UNITI expo – van 14 tot en met 16 mei – zal Turtle Wax Pro het waterafvoerende vermogen en de glans van TWE-410 demonstreren aan zowel carwash-distributeurs als eindgebruikers. “Bezoek onze stand 3A65 voor meer informatie over hoe dit product de autowaservaring naar een hoger niveau kan tillen en kan helpen meer omzet te genereren”, aldus de chemieleverancier.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘TWE-410 Hyper Dry tilt Europese autowasmarkt naar hoger niveau’ | CarwashPro
Nieuw droogmiddel

‘TWE-410 Hyper Dry tilt Europese autowasmarkt naar hoger niveau’

Turtle Wax Pro zal in mei aanwezig zijn op de UNITI expo en het nieuwe product presenteren Foto: Turtle Wax Pro

Turtle Wax Pro is ook dit jaar aanwezig op de UNITI expo in Stuttgart. Dit keer zal de chemieleverancier een nieuw droogmiddel presenteren: TWE-410. “Dit product laat zien dat Turtle Wax Pro continu bezig is met innovaties op het gebied van autowasstraten. En zoekt naar betere oplossingen om gaten in de markt op te vullen.”

TWE-410 Hyper Dry is een nieuw droogproduct. Het is vervaardigd in België en draagt bij aan de effectieve afwerkingsproducten van het merk op de Europese markt, zoals Super Hard Shell Finish. Traditioneel was de droogfase in Europa lastig voor carwashexploitanten om goed te krijgen, en dat is precies waarvoor TWE-410 is ontwikkeld. Het effect van snelle waterparels vergemakkelijkt het droogproces en zorgt voor een directe glans op voertuigoppervlakken bij zeer lage gebruiksniveaus.

De hypergeconcentreerde vorm van TWE-410 wordt gebruikt als droogmiddel of glansmiddel aan het einde van de wascyclus en maakt een verdunning mogelijk tussen 600:1 en 1500:1, waardoor het veelzijdig in elk waspakket past om watervlekken te verminderen. De lage hoeveelheid product die nodig is om de resultaten te behalen, is goed nieuws voor exploitanten van carwashes. Turtle Wax Pro: “Dit zorgt voor maximale efficiëntie en lage kosten per auto zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.”

Prestaties

Voordat het product op de markt werd gebracht, zijn er strenge tests uitgevoerd om de werkzaamheid en betrouwbaarheid ervan te garanderen. “Van laboratoriumexperimenten tot veldtesten; de prestaties op verschillende autowasplaatsen in Europa demonstreren de droogkwaliteit”, zegt het bedrijf.

Op de UNITI expo – van 14 tot en met 16 mei – zal Turtle Wax Pro het waterafvoerende vermogen en de glans van TWE-410 demonstreren aan zowel carwash-distributeurs als eindgebruikers. “Bezoek onze stand 3A65 voor meer informatie over hoe dit product de autowaservaring naar een hoger niveau kan tillen en kan helpen meer omzet te genereren”, aldus de chemieleverancier.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.