Video: dapper (of dom) duo gaat met de ramen open door de wasstraat

Dat social media een vreemd fenomeen is, blijkt uit deze video waarin twee mannen met open raam door de wasstraat gaan. Moedwillig je auto vernielen en dit tafereel op beeld vastleggen, is geen alledaagse bezigheid. Het duo heeft echter de grootste lol terwijl liters water, wax en schuim het interieur van het voertuig verpesten.

“Ik heb altijd door een wasstraat willen rijden met de ramen open om te zien wat er zou gebeuren. We stapten in onze auto uit 1998, deden de ramen open en kochten een ticket voor het duurste wasprogramma. In deze selectie zat een droogprogramma. Het doel is om deze wagen te verwoesten”, verklaart het team van YouTube-kanaal Destroy It.. hun opmerkelijke actie. Afijn, oordeel zelf.Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.