Saled, autowasboulevard, zeist

Wasstraat in Zeist kiest voor duurzame ledverlichting

De nieuwe Autowasboulevard in Zeist is volledig voorzien van duurzame carwash verlichting van Saled. “Door de toepassing van RGB-ledverlichting in de wasstraat worden speciale lichteffecten gecreëerd en wordt het wassen van een auto een kleurrijke beleving”, aldus Dik Poel van Saled. Op zaterdag 13 januari werd de wasstraat in Zeist geopend. “In de weken voorafgaand is door onze monteurs gewerkt om de verlichting in orde te maken.” Naast een groot aantal led-tubes zijn ook drie led wall washers geplaatst. De verschillende kleuren moeten zorgen voor een lichtbeleving tijdens een ritje door de wasstraat.

Speciaal voor carwashes levert het bedrijf led wall washers. Deze verlichtingsarmaturen hebben een brede lichtstraal en zijn daardoor geschikt om grote objecten uit te lichten en een lichtbeleving te creëren. De producten kunnen enkelkleurig (single colour) en meerkleurig (RGB) uitgevoerd zijn. “De Autowasboulevard koos voor RGB, zodat de wasstraat uitgelicht kan worden in de bedrijfskleuren groen en paars”, zegt Poel.

Waterdicht

De omstandigheden in een wasstraat wensen dat lichtbronnen zowel waterdicht zijn, als tegen reinigingsmiddelen bestand zijn. “Naast de kwaliteit van de lichtbronnen is ook duurzaamheid erg belangrijk, aangezien de verlichting in de wasstraat een groot aantal uren per dag is ingeschakeld. De Autowasboulevard is niet alleen vijftig procent zuiniger ten opzichte van conventionele verlichting, maar zet bovendien een stap in de richting van een beter milieu.”

Naast de wasstraat is ook het aangrenzende kantoorpand volledig voorzien van duurzame ledverlichting. In de vergaderruimte, wachtruimte en kantoren zijn duurzame Panel Lights geïnstalleerd. Om de werkplekken te verlichten is ook luxe pendelverlichting opgehangen. De toiletten, gangen, kleedruimte en het voorportaal zijn voorzien van Downlighters. “Buiten bij de stofzuigers zijn een groot aantal IP 65 armaturen met led-tubes geplaatst. Hierdoor kunnen klanten ook ’s avonds de binnenkant van hun auto goed verlicht schoonmaken.”

autowasboulevard, zeist, wasstraat, led, saled

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wasstraat in Zeist kiest voor duurzame ledverlichting | CarwashPro
Saled, autowasboulevard, zeist

Wasstraat in Zeist kiest voor duurzame ledverlichting

De nieuwe Autowasboulevard in Zeist is volledig voorzien van duurzame carwash verlichting van Saled. “Door de toepassing van RGB-ledverlichting in de wasstraat worden speciale lichteffecten gecreëerd en wordt het wassen van een auto een kleurrijke beleving”, aldus Dik Poel van Saled. Op zaterdag 13 januari werd de wasstraat in Zeist geopend. “In de weken voorafgaand is door onze monteurs gewerkt om de verlichting in orde te maken.” Naast een groot aantal led-tubes zijn ook drie led wall washers geplaatst. De verschillende kleuren moeten zorgen voor een lichtbeleving tijdens een ritje door de wasstraat.

Speciaal voor carwashes levert het bedrijf led wall washers. Deze verlichtingsarmaturen hebben een brede lichtstraal en zijn daardoor geschikt om grote objecten uit te lichten en een lichtbeleving te creëren. De producten kunnen enkelkleurig (single colour) en meerkleurig (RGB) uitgevoerd zijn. “De Autowasboulevard koos voor RGB, zodat de wasstraat uitgelicht kan worden in de bedrijfskleuren groen en paars”, zegt Poel.

Waterdicht

De omstandigheden in een wasstraat wensen dat lichtbronnen zowel waterdicht zijn, als tegen reinigingsmiddelen bestand zijn. “Naast de kwaliteit van de lichtbronnen is ook duurzaamheid erg belangrijk, aangezien de verlichting in de wasstraat een groot aantal uren per dag is ingeschakeld. De Autowasboulevard is niet alleen vijftig procent zuiniger ten opzichte van conventionele verlichting, maar zet bovendien een stap in de richting van een beter milieu.”

Naast de wasstraat is ook het aangrenzende kantoorpand volledig voorzien van duurzame ledverlichting. In de vergaderruimte, wachtruimte en kantoren zijn duurzame Panel Lights geïnstalleerd. Om de werkplekken te verlichten is ook luxe pendelverlichting opgehangen. De toiletten, gangen, kleedruimte en het voorportaal zijn voorzien van Downlighters. “Buiten bij de stofzuigers zijn een groot aantal IP 65 armaturen met led-tubes geplaatst. Hierdoor kunnen klanten ook ’s avonds de binnenkant van hun auto goed verlicht schoonmaken.”

autowasboulevard, zeist, wasstraat, led, saled

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.