Falcon Carwash opent in Sassenheim vijfde onbemande autowaslocatie

Falcon Carwash opent in Sassenheim vijfde onbemande waslocatie

Snel en gemakkelijk zelf auto's en bestelbusjes wassen bij Falcon Carwash Foto: Falcon Carwash

Falcon Carwash heeft aan de Stationslaan in Sassenheim de vijfde vestiging van de onbemande carwashformule geopend. Hoewel reguliere auto’s er ook terecht kunnen, richt Falcon Carwash zich met name op het snel en professioneel wassen van grotere bedrijfsbusjes.

De zojuist officieel geopende Falcon Carwash Sassenheim biedt onder één dak drie ruim bemeten wasboxen. In de wasboxen kunnen bezoekers hun reguliere voertuig een wasbeurt geven, maar door de geboden ruimte zijn de wasboxen van Falcon Carwash bij uitstek geschikt voor bestelbusjes en campers. “In het verleden moesten bezitters van een bestelbus voor een wasbeurt naar een truckwash, simpelweg omdat het voertuig niet in een gewone wasbox past”, licht ondernemer Diederik de Klerk toe. “Voor ons reden om in oktober 2017 op bedrijventerrein Spaanse Polder in Rotterdam Europa’s eerste onbemande wasstraat te realiseren die geschikt is voor het hele wagenpark.” Op de waslocaties van Falcon Carwash kunnen voertuigen van 2.20 meter breed tot 3.20 meter hoog terecht, 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Om te wassen kan onder meer gebruik worden gemaakt van powerschuim, velgenreiniger, nano polish en wax conservering. Er kan al worden gewassen vanaf twee euro. De vestigingen van Falcon Carwash hebben wasapparatuur van WashTec en betaalsystemen van CMPS. Dit geldt ook voor de recent geopende vijfde locatie van de formule in Sassenheim.

Contactloos

“Je kunt ergens een onbemande waslocatie neerzetten met prima wasapparatuur, maar daarmee ben je er nog niet”, zegt De Klerk. “Heel belangrijk in onze formule is dat bezoekers er ter plaatse snel en gemakkelijk contactloos kunnen afrekenen met alle reguliere betaalpassen, creditcards en tankpassen. Daarbij is het mogelijk een abonnement af te sluiten dat het mogelijk maakt om onbeperkt te wassen op kenteken. Dit kan ook voor grotere bedrijven met een heel wagenpark.” De Klerk heeft voor de vijfde vestiging niet toevallig voor Sassenheim gekozen. “De waslocatie ligt op steenworp afstand van de snelweg A44 en het tankstation van TinQ en de McDonald’s liggen er recht naast. Dat trekt heel veel publiek, dus wat wil je nog meer?”

Groei

Volgens De Klerk blijft het niet bij de huidige vijf vestigingen in Rotterdam (2), Berkel en Rodenrijs, Steenbergen en Sassenheim. “Er liggen vergevorderde plannen voor meer locaties. Zijn we tot nu vooral in het westen en zuidwesten van Nederland te vinden, hierna gaan we de schil uitbreiden.”

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Falcon Carwash opent in Sassenheim vijfde onbemande waslocatie | CarwashPro
Falcon Carwash opent in Sassenheim vijfde onbemande autowaslocatie

Falcon Carwash opent in Sassenheim vijfde onbemande waslocatie

Snel en gemakkelijk zelf auto's en bestelbusjes wassen bij Falcon Carwash Foto: Falcon Carwash

Falcon Carwash heeft aan de Stationslaan in Sassenheim de vijfde vestiging van de onbemande carwashformule geopend. Hoewel reguliere auto’s er ook terecht kunnen, richt Falcon Carwash zich met name op het snel en professioneel wassen van grotere bedrijfsbusjes.

De zojuist officieel geopende Falcon Carwash Sassenheim biedt onder één dak drie ruim bemeten wasboxen. In de wasboxen kunnen bezoekers hun reguliere voertuig een wasbeurt geven, maar door de geboden ruimte zijn de wasboxen van Falcon Carwash bij uitstek geschikt voor bestelbusjes en campers. “In het verleden moesten bezitters van een bestelbus voor een wasbeurt naar een truckwash, simpelweg omdat het voertuig niet in een gewone wasbox past”, licht ondernemer Diederik de Klerk toe. “Voor ons reden om in oktober 2017 op bedrijventerrein Spaanse Polder in Rotterdam Europa’s eerste onbemande wasstraat te realiseren die geschikt is voor het hele wagenpark.” Op de waslocaties van Falcon Carwash kunnen voertuigen van 2.20 meter breed tot 3.20 meter hoog terecht, 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Om te wassen kan onder meer gebruik worden gemaakt van powerschuim, velgenreiniger, nano polish en wax conservering. Er kan al worden gewassen vanaf twee euro. De vestigingen van Falcon Carwash hebben wasapparatuur van WashTec en betaalsystemen van CMPS. Dit geldt ook voor de recent geopende vijfde locatie van de formule in Sassenheim.

Contactloos

“Je kunt ergens een onbemande waslocatie neerzetten met prima wasapparatuur, maar daarmee ben je er nog niet”, zegt De Klerk. “Heel belangrijk in onze formule is dat bezoekers er ter plaatse snel en gemakkelijk contactloos kunnen afrekenen met alle reguliere betaalpassen, creditcards en tankpassen. Daarbij is het mogelijk een abonnement af te sluiten dat het mogelijk maakt om onbeperkt te wassen op kenteken. Dit kan ook voor grotere bedrijven met een heel wagenpark.” De Klerk heeft voor de vijfde vestiging niet toevallig voor Sassenheim gekozen. “De waslocatie ligt op steenworp afstand van de snelweg A44 en het tankstation van TinQ en de McDonald’s liggen er recht naast. Dat trekt heel veel publiek, dus wat wil je nog meer?”

Groei

Volgens De Klerk blijft het niet bij de huidige vijf vestigingen in Rotterdam (2), Berkel en Rodenrijs, Steenbergen en Sassenheim. “Er liggen vergevorderde plannen voor meer locaties. Zijn we tot nu vooral in het westen en zuidwesten van Nederland te vinden, hierna gaan we de schil uitbreiden.”

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.