Digitalisering in carwashbranche: WashTec Duitsland aan het woord

Digitalisering is een woord dat steeds vaker opduikt als het gaat om technologische ontwikkelingen. Maar hoe gaat men hier eigenlijk mee om in de carwashbranche? Het team van CarwashPro.de deed een rondvraag bij verschillende partijen binnen de sector. In deze video komt Thomas Brenner van WashTec aan het woord.

De redactie van CarwashPro.de maakte een aantal video’s over digitalisering en vroeg tijdens vakbeurs Tankstelle & Mittelstand hoe organisaties over dit onderwerp denken. In deze kortfilms vertellen woordvoerders van onder andere WashTecChrist en DICO meer over hun toekomstverwachtingen. Dit keer is het dus de beurt aan WashTec. De video kan met Nederlandse ondertiteling bekeken worden.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.