Nieuwe carwash Honselersdijk gaat eigen water hergebruiken (video)

De carwash bij het gloednieuwe Texaco-tankstation in Honselersdijk wordt momenteel gebouwd. De locatie krijgt een WashTec-installatie. Het water van de carwash wordt na gebruik opgeslagen in grote tanks en vervolgens hergebruikt.

In Honselersdijk wordt voor de EG Group gewerkt aan een groot nieuwbouwproject. De plaats krijgt een Texaco-tankstation, plus daarbij een Burger King, Star Bucks en nieuwe carwash. Volgens de pannen moet het station ook twee snelladers krijgen, maar de aanvraag daarvan is nog niet gehonoreerd.

Projectleider Herman-Jan Kuyper van de Antea Group Nederland overziet de bouw en geeft een rondleiding aan Tank- en CarwashProTV.

De carwash wordt een rollover, het voorbereidende werk voor de installatie van de machine is zo goed als gedaan. De ruimte heeft een vloeistofdichte vloer. Het water van de carwash wordt na gebruik opgeslagen in grote tanks en hergebruikt.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe carwash Honselersdijk gaat eigen water hergebruiken (video) | CarwashPro

Nieuwe carwash Honselersdijk gaat eigen water hergebruiken (video)

De carwash bij het gloednieuwe Texaco-tankstation in Honselersdijk wordt momenteel gebouwd. De locatie krijgt een WashTec-installatie. Het water van de carwash wordt na gebruik opgeslagen in grote tanks en vervolgens hergebruikt.

In Honselersdijk wordt voor de EG Group gewerkt aan een groot nieuwbouwproject. De plaats krijgt een Texaco-tankstation, plus daarbij een Burger King, Star Bucks en nieuwe carwash. Volgens de pannen moet het station ook twee snelladers krijgen, maar de aanvraag daarvan is nog niet gehonoreerd.

Projectleider Herman-Jan Kuyper van de Antea Group Nederland overziet de bouw en geeft een rondleiding aan Tank- en CarwashProTV.

De carwash wordt een rollover, het voorbereidende werk voor de installatie van de machine is zo goed als gedaan. De ruimte heeft een vloeistofdichte vloer. Het water van de carwash wordt na gebruik opgeslagen in grote tanks en hergebruikt.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.