Video verhaalt over blinkende bolides in Russische carwash club

Je hebt carwashes die inzetten op beleving en je hebt de Black Star Car Wash. Laatstgenoemde Russische wasgelegenheid oogt als een futuristische nachtclub. In deze prijzige en exclusieve onderneming kunnen autobezitters hun heilige koe in alle luxe èn neonlicht laten reinigen.

Black Star Car Wash is gevestigd in Moskou. Designstudio Greta Project is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze opmerkelijke wasgelegenheid. Het bureau koos voor een zwarte uitstraling van de poetsomgeving. Fel neon licht en het gebruik van wit licht zorgt ervoor dat de auto’s vanuit elke hoek goed bekeken én gereinigd kunnen worden.

Naast het deel waar bolides gepoetst kunnen worden, is een café ingericht. In deze horecagelegenheid kunnen klanten onder het genot van een drankje wachten tot hun auto klaar is. De bijzondere afscheiding wordt gevormd door ramen die van de vloer tot aan het plafond lopen. Een bezoek aan Black Star Car Wash voelt aan als een stapavond, maar dan een waar iedereen BOB is. Deze video geeft een indruk van deze opmerkelijke onderneming. 

Beeld: Greta Project

Lees ook:


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.