Uniti Expo vanwege coronacrisis verschoven naar 2021

De Uniti Expo in Stuttgart is verplaatst naar februari volgend jaar. Eerder werd al bekend dat het tweejaarlijkse evenement, dat oorspronkelijk van 26 tot en met 28 mei in de agenda stond, voorlopig is afgeblazen in verband met de gevolgen van de coronacrisis.

Tijdens de Uniti Expo worden op een beursvloer van zo’n 40.000 vierkante meter de nieuwste producten en diensten op het gebied van tankstations en carwash gepresenteerd. Volgens de organisatie is de coronacrisis inmiddels zo groot dat het laten doorgaan van het evenement in mei niet langer verantwoord en reëel is. De gezondheid van zowel bezoekers als exposanten stond bij het kiezen van een nieuwe datum bovenaan de lijst.

Uiteindelijk is gekozen voor 9 tot en met 11 februari 2021. Alle exposanten hebben volgens de organisatie toegezegd om ook op de nieuwe datum van de partij te zijn op de beursvloer. Alle drie hallen zullen daardoor volgend jaar gevuld zijn.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Uniti Expo vanwege coronacrisis verschoven naar 2021 | CarwashPro

Uniti Expo vanwege coronacrisis verschoven naar 2021

De Uniti Expo in Stuttgart is verplaatst naar februari volgend jaar. Eerder werd al bekend dat het tweejaarlijkse evenement, dat oorspronkelijk van 26 tot en met 28 mei in de agenda stond, voorlopig is afgeblazen in verband met de gevolgen van de coronacrisis.

Tijdens de Uniti Expo worden op een beursvloer van zo’n 40.000 vierkante meter de nieuwste producten en diensten op het gebied van tankstations en carwash gepresenteerd. Volgens de organisatie is de coronacrisis inmiddels zo groot dat het laten doorgaan van het evenement in mei niet langer verantwoord en reëel is. De gezondheid van zowel bezoekers als exposanten stond bij het kiezen van een nieuwe datum bovenaan de lijst.

Uiteindelijk is gekozen voor 9 tot en met 11 februari 2021. Alle exposanten hebben volgens de organisatie toegezegd om ook op de nieuwe datum van de partij te zijn op de beursvloer. Alle drie hallen zullen daardoor volgend jaar gevuld zijn.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.