Vissers Energy start met abonnementswassen in Helden

Esso Vissers in Helden-Panningen opende eind september het vernieuwde wasplein, Wash & More. Abonnementen voor onbeperkt wassen bij de wasboxen of rollover zijn er vanaf 19,95 per maand.

Bij de Esso in het Limburgse Helden-Panningen vind je een volautomatische carwash die is vernieuwd met een voorwas installatie. De twee wasboxen zijn nu uitgerust met powerschuim en er kan contactloos worden betaald. De nieuwe stofzuigers maken de metamorfose van de carwash compleet. Er wordt onder meer gewassen met rollover Vega van Christ.

De carwash is onderdeel van de Vissers Energy Group. De Group laat met de carwash zien wat zij met abonnementswassen doen. Online kan een wasprogramma worden aangeschaft, wat een euro goedkoper is dan in de shop. De koper geeft het kenteken bij aanschaf door, en de auto kan daarmee in de carwash terecht.

Ook abonnementen werken met kentekenherkenning en zijn er in drie vormen: silver, gold of platinum, overeenkomend met de wasprogramma’s. Een reguliere silver wasbeurt kost 10,50, onbeperkt wassen met een silver abonnement kost 19,95 per maand.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vissers Energy start met abonnementswassen in Helden | CarwashPro

Vissers Energy start met abonnementswassen in Helden

Esso Vissers in Helden-Panningen opende eind september het vernieuwde wasplein, Wash & More. Abonnementen voor onbeperkt wassen bij de wasboxen of rollover zijn er vanaf 19,95 per maand.

Bij de Esso in het Limburgse Helden-Panningen vind je een volautomatische carwash die is vernieuwd met een voorwas installatie. De twee wasboxen zijn nu uitgerust met powerschuim en er kan contactloos worden betaald. De nieuwe stofzuigers maken de metamorfose van de carwash compleet. Er wordt onder meer gewassen met rollover Vega van Christ.

De carwash is onderdeel van de Vissers Energy Group. De Group laat met de carwash zien wat zij met abonnementswassen doen. Online kan een wasprogramma worden aangeschaft, wat een euro goedkoper is dan in de shop. De koper geeft het kenteken bij aanschaf door, en de auto kan daarmee in de carwash terecht.

Ook abonnementen werken met kentekenherkenning en zijn er in drie vormen: silver, gold of platinum, overeenkomend met de wasprogramma’s. Een reguliere silver wasbeurt kost 10,50, onbeperkt wassen met een silver abonnement kost 19,95 per maand.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.