Wasdas Hardenberg

Investeerder Torqx neemt ook Wasdas over

Foto: Wasdas

Na de overname van Autowas H2O, Bubbles Carwash en XXL The Hague, gaat ook de De Wasdas groep over in handen van investeerder Torqx Capital Partners. Wasdas heeft vier vestigingen, in Drachten, Veendam, Emmen en in Hardenberg.

De oprichters van Wasdas, Daniël, Barry en Jamila blijven betrokken bij het bedrijf en slaan de handen ineen met Torqx om de groep regionaal verder uit te bouwen. Hein Castelijns, algemeen directeur van de carwashgroep, zegt er naar uit te kijken om de vier locaties met het Wasdas-team verder te ontwikkelen: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking. Daniël, Barry en Jamila hebben een geweldig carwashbedrijf kunnen bouwen bestaande uit vier locaties die zich allemaal kenmerken door hun hoge kwaliteit, geweldige uitstraling en unieke klantervaring. Dit maakt de vier locaties een zeer waardevolle en passende aanvulling op de rest van de groep.”

Kampioen

Met de overname van Wasdas bouwt Torqx verder aan de ambitie om naar eigen zeggen “een ​​kampioen in premium carwashes in de Benelux te ontwikkelen.” David van Hasselt, Investment Director bij Torqx: “De overname van Wasdas is een zeer belangrijke stap in ons initiatief om premium carwashes samen te brengen en een nieuw Benelux-breed netwerk op te bouwen. Niet alleen versterken we de groep met vier vestigingen, we krijgen er ook een tweede centrum bij in Noord en Oost Nederland van waaruit we de carwashgroep verder kunnen uitbouwen. Ik ben trots dat Daniël, Barry en Jamila hun familiebedrijf is ons toevertrouwen en ik kijk uit naar onze toekomstige samenwerking.”

De Wasdas groep wordt in de carwashbranche algemeen erkend als een high-end regionale speler in Noord en Oost Nederland bestaande uit vier carwashes met een sterk en herkenbaar merk. In 2020 is de Wasdas groep uitgebreid met een gloednieuwe carwash locatie in Hardenberg en de afgelopen jaren zijn de locaties in Drachten, Emmen en Veendam volledig gerenoveerd. De combinatie van uitstekend onderhouden carwashes, gedreven ondernemerschap en een energieke en klantgerichte manier van werken van de medewerkers zorgt ervoor dat Wasdas elke klant een excellente en premium waservaring biedt.

Over Torqx Capital Partners

Torqx Capital Partners is een in de Benelux gevestigde private equity-onderneming die investeert in middelgrote bedrijven met potentieel om te versnellen. Het bedrijf is actief in een groot aantal sectoren, waaronder productie, distributie en diensten. Torqx verwerft meerderheidsposities op basis van een partnerschap met medeaandeelhouders en managementteams.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Investeerder Torqx neemt ook Wasdas over | CarwashPro
Wasdas Hardenberg

Investeerder Torqx neemt ook Wasdas over

Foto: Wasdas

Na de overname van Autowas H2O, Bubbles Carwash en XXL The Hague, gaat ook de De Wasdas groep over in handen van investeerder Torqx Capital Partners. Wasdas heeft vier vestigingen, in Drachten, Veendam, Emmen en in Hardenberg.

De oprichters van Wasdas, Daniël, Barry en Jamila blijven betrokken bij het bedrijf en slaan de handen ineen met Torqx om de groep regionaal verder uit te bouwen. Hein Castelijns, algemeen directeur van de carwashgroep, zegt er naar uit te kijken om de vier locaties met het Wasdas-team verder te ontwikkelen: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking. Daniël, Barry en Jamila hebben een geweldig carwashbedrijf kunnen bouwen bestaande uit vier locaties die zich allemaal kenmerken door hun hoge kwaliteit, geweldige uitstraling en unieke klantervaring. Dit maakt de vier locaties een zeer waardevolle en passende aanvulling op de rest van de groep.”

Kampioen

Met de overname van Wasdas bouwt Torqx verder aan de ambitie om naar eigen zeggen “een ​​kampioen in premium carwashes in de Benelux te ontwikkelen.” David van Hasselt, Investment Director bij Torqx: “De overname van Wasdas is een zeer belangrijke stap in ons initiatief om premium carwashes samen te brengen en een nieuw Benelux-breed netwerk op te bouwen. Niet alleen versterken we de groep met vier vestigingen, we krijgen er ook een tweede centrum bij in Noord en Oost Nederland van waaruit we de carwashgroep verder kunnen uitbouwen. Ik ben trots dat Daniël, Barry en Jamila hun familiebedrijf is ons toevertrouwen en ik kijk uit naar onze toekomstige samenwerking.”

De Wasdas groep wordt in de carwashbranche algemeen erkend als een high-end regionale speler in Noord en Oost Nederland bestaande uit vier carwashes met een sterk en herkenbaar merk. In 2020 is de Wasdas groep uitgebreid met een gloednieuwe carwash locatie in Hardenberg en de afgelopen jaren zijn de locaties in Drachten, Emmen en Veendam volledig gerenoveerd. De combinatie van uitstekend onderhouden carwashes, gedreven ondernemerschap en een energieke en klantgerichte manier van werken van de medewerkers zorgt ervoor dat Wasdas elke klant een excellente en premium waservaring biedt.

Over Torqx Capital Partners

Torqx Capital Partners is een in de Benelux gevestigde private equity-onderneming die investeert in middelgrote bedrijven met potentieel om te versnellen. Het bedrijf is actief in een groot aantal sectoren, waaronder productie, distributie en diensten. Torqx verwerft meerderheidsposities op basis van een partnerschap met medeaandeelhouders en managementteams.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.