Kärcher, Autopromotec, Italie, Bologna

Kärcher toont nieuwe stofzuiger-unit op Autopromotec

Kärcher was aanwezig op de Italiaanse vakbeurs Autopromotec met een flinke stand. Het carwashgedeelte van het bedrijf moet rigoureus groeien en dat is te zien. Niet alleen staat er een roll-over, het Duitse bedrijf zet ook in op de professionele schoonmaak-apparatuur. Tijdens de beurs in Bologna is een recente ontwikkeling te zien, de nieuwste carwash-stofzuiger.

Gerard Stadler, verantwoordelijk voor de carwash-sales wereldwijd, vertelt de laatste details over de nieuwe machine. Volgens hem is de nieuwste stofzuiger uniek. “De filter blokkeert nooit. We maken gebruik van ons gepatenteerde zelfreinigende filter.”

Flexibel

Wanneer de stofzuiger start, klinkt na een paar seconden drie keer een kloppend geluid. “Dan wordt de filter schoongemaakt. Hierdoor raakt de stofzuiger nooit verstopt.” Een andere unieke feature is volgens Duitser de glasfiber arm, waaraan de stofzuigerslang bevestigd zit. “Ook hier hebben we het patent op. Zoals je kunt zien, zit de stofzuiger nooit in de weg en gaat deze automatisch terug na gebruik. Daardoor hangt hij altijd netjes.” Hij demonstreert het bereik van de slang door naar de andere kant van de stand te lopen met de zuigmond.

Stadler ziet dat veel interesse is in de nieuwe stofzuig-units. Hoeveel er al verkocht zijn, wil hij niet kwijt. Wel zegt hij dat aan de release een jaar ontwikkelen vooraf is gegaan. “Het nieuwe model heeft verwisselbare zijkanten van plastic, welke in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Zo is het apparaat naar ieders smaak en design te leveren.” Kärcher zal dit jaar ook een stand bemannen op onze Tankstation Vakbeurs, welke op dinsdag 14 november gehouden wordt in Expo Houten.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kärcher toont nieuwe stofzuiger-unit op Autopromotec | CarwashPro
Kärcher, Autopromotec, Italie, Bologna

Kärcher toont nieuwe stofzuiger-unit op Autopromotec

Kärcher was aanwezig op de Italiaanse vakbeurs Autopromotec met een flinke stand. Het carwashgedeelte van het bedrijf moet rigoureus groeien en dat is te zien. Niet alleen staat er een roll-over, het Duitse bedrijf zet ook in op de professionele schoonmaak-apparatuur. Tijdens de beurs in Bologna is een recente ontwikkeling te zien, de nieuwste carwash-stofzuiger.

Gerard Stadler, verantwoordelijk voor de carwash-sales wereldwijd, vertelt de laatste details over de nieuwe machine. Volgens hem is de nieuwste stofzuiger uniek. “De filter blokkeert nooit. We maken gebruik van ons gepatenteerde zelfreinigende filter.”

Flexibel

Wanneer de stofzuiger start, klinkt na een paar seconden drie keer een kloppend geluid. “Dan wordt de filter schoongemaakt. Hierdoor raakt de stofzuiger nooit verstopt.” Een andere unieke feature is volgens Duitser de glasfiber arm, waaraan de stofzuigerslang bevestigd zit. “Ook hier hebben we het patent op. Zoals je kunt zien, zit de stofzuiger nooit in de weg en gaat deze automatisch terug na gebruik. Daardoor hangt hij altijd netjes.” Hij demonstreert het bereik van de slang door naar de andere kant van de stand te lopen met de zuigmond.

Stadler ziet dat veel interesse is in de nieuwe stofzuig-units. Hoeveel er al verkocht zijn, wil hij niet kwijt. Wel zegt hij dat aan de release een jaar ontwikkelen vooraf is gegaan. “Het nieuwe model heeft verwisselbare zijkanten van plastic, welke in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Zo is het apparaat naar ieders smaak en design te leveren.” Kärcher zal dit jaar ook een stand bemannen op onze Tankstation Vakbeurs, welke op dinsdag 14 november gehouden wordt in Expo Houten.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.