Wasstraat, Gouda, Washtec

Washtec zet in op vernieuwingen voor wasstraten

Carwashfabrikant Washtec wil met lineaire technologie voor wasstraten de kwaliteit vergroten voor dit segment. Onlangs maakte het bedrijf op CarwashPro bekend dat het vooral flink wil inzetten op de wasstraat-markt. Aankomende tijd zal het bedrijf op meerdere beurzen aanwezig zijn om de voordelen op dit vlak te benadrukken aan potentiële klanten.

De lineaire technologie wast volgens Washtec extra schoon, vooral op die plekken waar het volgens hen op aankomt: de voor- en de achterkant van het voertuig. De roterende wasborstels bewegen mee en volgen nauwkeurig de contouren van het voertuig. Ze hebben daardoor langer en intensiever contact met de auto, maar expliciet de voor- en achterzijde van het voertuig. Speciale aandacht is er voor de hogedruk wassing bij de lineaire technologie. De geavanceerde technieken van de drogers zorgen voor een goed droogresultaat, vooral op moeilijk bereikbare plekken.

Auwa chemie

De chemie van Washtec, bekend onder het merk AUWA  wordt vanaf nu geleverd met het label ‘Proven Performance’. De nieuwe ShineTecs met het ‘shine & repair’ effect moet zorgen voor een optimaal resultaat bij de consument. Naast het glans-effect, heeft de nieuwe ShineTecs een frisse jasmijngeur. “Met de verdere ontwikkelingen van ShineTecs hebben we waterafstotende componenten toegevoegd aan het unieke verzorgende en herstellende effect”, laat het bedrijf weten.

De “Waschstraße-Spezial”-lijn is een groep chemie-producten speciaal ontwikkeld voor de kettingwasstraat. Deze staat volgens hen voor hoge doorvoer en daardoor meer omzet, Om perfecte wasresultaten te halen bij hoge kettingsnelheden moet de chemie snel werken voor een optimaal resultaat, zonder in te boeten op excellente was- en droogresultaten. “De producten van AUWA voor de kettingwasstraat voldoen aan de hoogste eisen. Alle producten zijn gebaseerd op optimaal wasresultaat voor de kettingwasstraat, Voor de wasstraatbusiness zijn ook onze premium producten van de TecsLine beschikbaar, speciaal voor de meest veeleisende consument.”

Washtec

Het hoofdkantoor van de Washtec Group is gevestigd in Augsburg, Duitsland. De carwashproducent heeft meer dan 1.700 mensen in dienst en is vertegenwoordigd door dochtermaatschappijen in de belangrijke markten in Europa, Verenigde Staten, Canada, China en Australië. Het bedrijf wordt vertegenwoordigd in 70 landen door zelfstandige partners.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Washtec zet in op vernieuwingen voor wasstraten | CarwashPro
Wasstraat, Gouda, Washtec

Washtec zet in op vernieuwingen voor wasstraten

Carwashfabrikant Washtec wil met lineaire technologie voor wasstraten de kwaliteit vergroten voor dit segment. Onlangs maakte het bedrijf op CarwashPro bekend dat het vooral flink wil inzetten op de wasstraat-markt. Aankomende tijd zal het bedrijf op meerdere beurzen aanwezig zijn om de voordelen op dit vlak te benadrukken aan potentiële klanten.

De lineaire technologie wast volgens Washtec extra schoon, vooral op die plekken waar het volgens hen op aankomt: de voor- en de achterkant van het voertuig. De roterende wasborstels bewegen mee en volgen nauwkeurig de contouren van het voertuig. Ze hebben daardoor langer en intensiever contact met de auto, maar expliciet de voor- en achterzijde van het voertuig. Speciale aandacht is er voor de hogedruk wassing bij de lineaire technologie. De geavanceerde technieken van de drogers zorgen voor een goed droogresultaat, vooral op moeilijk bereikbare plekken.

Auwa chemie

De chemie van Washtec, bekend onder het merk AUWA  wordt vanaf nu geleverd met het label ‘Proven Performance’. De nieuwe ShineTecs met het ‘shine & repair’ effect moet zorgen voor een optimaal resultaat bij de consument. Naast het glans-effect, heeft de nieuwe ShineTecs een frisse jasmijngeur. “Met de verdere ontwikkelingen van ShineTecs hebben we waterafstotende componenten toegevoegd aan het unieke verzorgende en herstellende effect”, laat het bedrijf weten.

De “Waschstraße-Spezial”-lijn is een groep chemie-producten speciaal ontwikkeld voor de kettingwasstraat. Deze staat volgens hen voor hoge doorvoer en daardoor meer omzet, Om perfecte wasresultaten te halen bij hoge kettingsnelheden moet de chemie snel werken voor een optimaal resultaat, zonder in te boeten op excellente was- en droogresultaten. “De producten van AUWA voor de kettingwasstraat voldoen aan de hoogste eisen. Alle producten zijn gebaseerd op optimaal wasresultaat voor de kettingwasstraat, Voor de wasstraatbusiness zijn ook onze premium producten van de TecsLine beschikbaar, speciaal voor de meest veeleisende consument.”

Washtec

Het hoofdkantoor van de Washtec Group is gevestigd in Augsburg, Duitsland. De carwashproducent heeft meer dan 1.700 mensen in dienst en is vertegenwoordigd door dochtermaatschappijen in de belangrijke markten in Europa, Verenigde Staten, Canada, China en Australië. Het bedrijf wordt vertegenwoordigd in 70 landen door zelfstandige partners.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.