Christ, Aquatus Prime, roll-over

Christ brengt nieuwe roll-over op de markt: Aquatus Prime

Christ heeft een nieuwe roll-over ontwikkeld. “Na vele jaren van ontwikkelen en dankzij geavanceerde engineering kunnen we een revolutie op het gebied van het wassen van auto’s introduceren”, aldus Frank Souer, de Nederlandse vertegenwoordiger van de Duitse carwash-fabrikant.

De naam doet een beetje denken aan een welbekend personage uit de Hollywood-blockbuster Transformers, namelijk Optimus Prime. Echter deze keer gaat het om de machine Aquatus Prime. Het is een roll-over in het hoge segment, het nieuwe topmodel van fabrikant Christ. “Met innovatieve scantechnologie kunnen programma’s zonder compromissen, zo flexibel als nooit tevoren worden gemaakt. Of het nu gaat om conventioneel borstelen of pure, touchless reiniging, alles is mogelijk met onze Aquatus Prime”, zegt Souer.

Scan-X

Het nieuw ontwikkelde Scan-X volgt nauwkeurig de contouren van de auto’s en maakt uiterst nauwkeurige wasgangen. Daarnaast maakt hij efficiënt gebruik van een breed scala van verschillende innovatieve mogelijkheden. “Zelfs de meest gecompliceerde voertuigvormen kunnen bijvoorbeeld beter worden gereinigd en gedroogd en de meest complexe processen die beide was-filosofieën (touchless versus borstelwassen) combineren, zorgen voor een ongekend wasresultaat”, zegt hij. Het is bovendien mogelijk om met de Scan-X-technologie, skiboxen automatisch te herkennen en op een intelligente manier te vermijden.

Het basismodel bevat een high-end systeem voor chemische toepassingen. De combinatie van twee succesfactoren zorgt voor een optimale vuilverwijdering. “De eerste succesfactor is de contourvolgende wassing, op basis van de bevindingen van het Scan-X-systeem waarbij de zijkant van het voertuig ook gemeten wordt.”
De tweede succesfactor is volgens Souer de volgorde van aanbrengen van meerdere en verschillende soorten chemie (optioneel: maximaal vier stappen).

Drogen

Volgens de Christ-filosofie wordt elke wasbeurt van een voertuig gevolgd door een uitgebreid droogproces.
De Aquatus Prime is uitgerust met de verbeterde Premium Dry. “De contourvolgende en zwenkbare dakdroger zorgt, samen met de zeer effectieve zijdelingse droging van in totaal 16 kW, voor een zeer droge auto en een tevreden klant”, aldus Souer. De Aquatus Prime is volgens hem speciaal ontworpen voor alle klanten die het hoogste niveau van een carwash eisen en niet tevreden zijn met compromissen.

De Prime zal volgens Christ alle marktsegmenten weten te overtuigen. “Zowel voor tankstations en standalone wascentra als voor autodealerbedrijven voldoet de Aquatus Prime aan de hoogste verwachtingen. Of het nu sneeuw, ijs of ander hardnekkig vuil is, er is niets dat onze nieuwe scan-X-ontwikkeling niet aankan.” Volgens Souer wordt het eerste exemplaar van de nieuwe machine binnenkort al in Nederland geplaatst. “Ik weet zeker dat de klant hiervoor terug gaat komen, want de machine zorgt echt voor een superschoon en glanzend voertuig.”

Aquatus Prime, Christ, roll-over

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ brengt nieuwe roll-over op de markt: Aquatus Prime | CarwashPro
Christ, Aquatus Prime, roll-over

Christ brengt nieuwe roll-over op de markt: Aquatus Prime

Christ heeft een nieuwe roll-over ontwikkeld. “Na vele jaren van ontwikkelen en dankzij geavanceerde engineering kunnen we een revolutie op het gebied van het wassen van auto’s introduceren”, aldus Frank Souer, de Nederlandse vertegenwoordiger van de Duitse carwash-fabrikant.

De naam doet een beetje denken aan een welbekend personage uit de Hollywood-blockbuster Transformers, namelijk Optimus Prime. Echter deze keer gaat het om de machine Aquatus Prime. Het is een roll-over in het hoge segment, het nieuwe topmodel van fabrikant Christ. “Met innovatieve scantechnologie kunnen programma’s zonder compromissen, zo flexibel als nooit tevoren worden gemaakt. Of het nu gaat om conventioneel borstelen of pure, touchless reiniging, alles is mogelijk met onze Aquatus Prime”, zegt Souer.

Scan-X

Het nieuw ontwikkelde Scan-X volgt nauwkeurig de contouren van de auto’s en maakt uiterst nauwkeurige wasgangen. Daarnaast maakt hij efficiënt gebruik van een breed scala van verschillende innovatieve mogelijkheden. “Zelfs de meest gecompliceerde voertuigvormen kunnen bijvoorbeeld beter worden gereinigd en gedroogd en de meest complexe processen die beide was-filosofieën (touchless versus borstelwassen) combineren, zorgen voor een ongekend wasresultaat”, zegt hij. Het is bovendien mogelijk om met de Scan-X-technologie, skiboxen automatisch te herkennen en op een intelligente manier te vermijden.

Het basismodel bevat een high-end systeem voor chemische toepassingen. De combinatie van twee succesfactoren zorgt voor een optimale vuilverwijdering. “De eerste succesfactor is de contourvolgende wassing, op basis van de bevindingen van het Scan-X-systeem waarbij de zijkant van het voertuig ook gemeten wordt.”
De tweede succesfactor is volgens Souer de volgorde van aanbrengen van meerdere en verschillende soorten chemie (optioneel: maximaal vier stappen).

Drogen

Volgens de Christ-filosofie wordt elke wasbeurt van een voertuig gevolgd door een uitgebreid droogproces.
De Aquatus Prime is uitgerust met de verbeterde Premium Dry. “De contourvolgende en zwenkbare dakdroger zorgt, samen met de zeer effectieve zijdelingse droging van in totaal 16 kW, voor een zeer droge auto en een tevreden klant”, aldus Souer. De Aquatus Prime is volgens hem speciaal ontworpen voor alle klanten die het hoogste niveau van een carwash eisen en niet tevreden zijn met compromissen.

De Prime zal volgens Christ alle marktsegmenten weten te overtuigen. “Zowel voor tankstations en standalone wascentra als voor autodealerbedrijven voldoet de Aquatus Prime aan de hoogste verwachtingen. Of het nu sneeuw, ijs of ander hardnekkig vuil is, er is niets dat onze nieuwe scan-X-ontwikkeling niet aankan.” Volgens Souer wordt het eerste exemplaar van de nieuwe machine binnenkort al in Nederland geplaatst. “Ik weet zeker dat de klant hiervoor terug gaat komen, want de machine zorgt echt voor een superschoon en glanzend voertuig.”

Aquatus Prime, Christ, roll-over

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.