Autotechnika, VR, Christ, Zuiver

Fotoalbum: Carwashgedeelte van Autotechnika 2018

Verschillende leveranciers pakten groot uit op de Autotechnika 2018 in Expo Brussel. Meerdere complete wasstraten en grote roll-over machines waren te vinden op de beursvloer. Hoewel het qua carwashbezoekers niet echt heel druk was, leverde het toch enkele mooie plaatjes op. CarwashPro toont een impressie. 

Meest opvallend is de stand van Pro-Wash. Mensen worden letterlijk de stand op getrokken om een virtueel ritje door de carwash te maken middels een Virtual Reality-bril. De meeste leveranciers hebben groots uitgepakt. Kärcher en Technical Service Group (TSG) staan naast elkaar en tonen het nieuwste van het nieuwste dat de Duitste carwashleverancier te bieden heeft. Ook de Stand van Washtec is met enkele machines mooi aangekleed:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.