Christ, chemie, shampoo

Christ komt met hervulbare chemie-containers

Speciaal voor wasstraten en roll-overs met externe chemie, komt carwashfabrikant Christ met een nieuw hervulbaar systeem. Door het nieuwe concept wordt het bijvullen van shampoo’s en waxen een stuk makkelijker dan het bijvullen op de oude manier. “De technische ruimte blijft netjes, de producten zijn overzichtelijker en de opslag gaat ook een stuk efficienter”, aldus Frank Souer van de firma Christ. 

Een ander groot voordeel volgens Souer is de besparing van tijd. “Het bijvullen van chemische producten wordt heel makkelijk plus er zijn geen problemen meer met het ontluchten van doseerpompen.” De nieuwe productlijn is op de markt gebracht onder de noemer; Smartfill. Het is vanaf nu mogelijk om de producten bij Christ te bestellen. “Na lang testen en inventariseren van de wensen van onze gebruikers, zijn we klaar voor distributie.”

Chemie-management

De producten zijn ontwikkeld voor een schoon, overzichtelijk en veilig management van de chemische structuur in de wasgelegenheid. Volgens Souer zijn er enkele duidelijke punten waarop Smartfill zich onderscheid. “Het product is schoon; tanksteunen aan de voorzijde zorgen ervoor dat het product direct bijgevuld kan worden, daarnaast hoeven de doseerpompen niet ontlucht te worden.” Als ander punt geeft de werknemer van Christ de overzichtelijkheid. De tank met chemische middelen is doorzichtig waardoor gebruikers in één oogopslag kunnen zien hoeveel voorraad er nog rest.

Onder de opstelling staat een wettelijk voorgeschreven lekbak voor chemie, de tanks hebben een Christkleurencode. Per tank is plaats voor 60 liter van de producten. Eventueel kan dat geschakeld zelfs met 120 liter. Het vulpeil wordt automatisch bewaakt doormiddel van een waarschuwingsmelding krijgen gebruikers het door als producten bijna op zijn. Souer verwacht dat komende tijd meer en meer bedrijven gaan overstappen op het nieuwe vulsysteem van Christ, op de Uniti in Stuttgart zal Smartfill tentoongesteld worden.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ komt met hervulbare chemie-containers | CarwashPro
Christ, chemie, shampoo

Christ komt met hervulbare chemie-containers

Speciaal voor wasstraten en roll-overs met externe chemie, komt carwashfabrikant Christ met een nieuw hervulbaar systeem. Door het nieuwe concept wordt het bijvullen van shampoo’s en waxen een stuk makkelijker dan het bijvullen op de oude manier. “De technische ruimte blijft netjes, de producten zijn overzichtelijker en de opslag gaat ook een stuk efficienter”, aldus Frank Souer van de firma Christ. 

Een ander groot voordeel volgens Souer is de besparing van tijd. “Het bijvullen van chemische producten wordt heel makkelijk plus er zijn geen problemen meer met het ontluchten van doseerpompen.” De nieuwe productlijn is op de markt gebracht onder de noemer; Smartfill. Het is vanaf nu mogelijk om de producten bij Christ te bestellen. “Na lang testen en inventariseren van de wensen van onze gebruikers, zijn we klaar voor distributie.”

Chemie-management

De producten zijn ontwikkeld voor een schoon, overzichtelijk en veilig management van de chemische structuur in de wasgelegenheid. Volgens Souer zijn er enkele duidelijke punten waarop Smartfill zich onderscheid. “Het product is schoon; tanksteunen aan de voorzijde zorgen ervoor dat het product direct bijgevuld kan worden, daarnaast hoeven de doseerpompen niet ontlucht te worden.” Als ander punt geeft de werknemer van Christ de overzichtelijkheid. De tank met chemische middelen is doorzichtig waardoor gebruikers in één oogopslag kunnen zien hoeveel voorraad er nog rest.

Onder de opstelling staat een wettelijk voorgeschreven lekbak voor chemie, de tanks hebben een Christkleurencode. Per tank is plaats voor 60 liter van de producten. Eventueel kan dat geschakeld zelfs met 120 liter. Het vulpeil wordt automatisch bewaakt doormiddel van een waarschuwingsmelding krijgen gebruikers het door als producten bijna op zijn. Souer verwacht dat komende tijd meer en meer bedrijven gaan overstappen op het nieuwe vulsysteem van Christ, op de Uniti in Stuttgart zal Smartfill tentoongesteld worden.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.