Carwash Club werkt als onbemande wasstraat met kentekenherkenning

De Carwash Club in Arnhem is een volledig geautomatiseerde wasstraat die op basis van kentekenherkenning werkt. Abonnementhouders kunnen voor een vast bedrag onbeperkt hun auto wassen zonder dat er personeel aan te pas komt. Technologiebedrijf ICIT ontwikkelde een digitale infrastructuur voor de wasgelegenheid.

ICIT zorgde er onder meer voor dat de slagboom open gaat als er een klant aankomt. Het bedrijf ontwikkelde het portaal Mijn Carwash Club. Dit op Symfony gebaseerde portaal geeft volgens het technologiebedrijf duidelijk aan welke abonnementsvorm een klant uitkoos en hoeveel wassingen er zijn uitgevoerd.

Als een abonnementhouder de slagboom nadert, wordt via cameraregistratie het kenteken gelezen. Als blijkt dat de bezoeker een actief abonnement heeft, gaat de slagboom open en wordt het gekozen wasprogramma gestart. Het is ook mogelijk om zonder abonnement een wasprogramma te starten. Klanten kunnen met behulp van een Payter Terminal met hun smartphone, pin of contactloos betalen. Het systeem is volgens ICIT zo ontwikkeld dat het makkelijk inzetbaar is voor meerdere locaties. Carwash Club Arnhem vormt het startschot.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Club werkt als onbemande wasstraat met kentekenherkenning | CarwashPro

Carwash Club werkt als onbemande wasstraat met kentekenherkenning

De Carwash Club in Arnhem is een volledig geautomatiseerde wasstraat die op basis van kentekenherkenning werkt. Abonnementhouders kunnen voor een vast bedrag onbeperkt hun auto wassen zonder dat er personeel aan te pas komt. Technologiebedrijf ICIT ontwikkelde een digitale infrastructuur voor de wasgelegenheid.

ICIT zorgde er onder meer voor dat de slagboom open gaat als er een klant aankomt. Het bedrijf ontwikkelde het portaal Mijn Carwash Club. Dit op Symfony gebaseerde portaal geeft volgens het technologiebedrijf duidelijk aan welke abonnementsvorm een klant uitkoos en hoeveel wassingen er zijn uitgevoerd.

Als een abonnementhouder de slagboom nadert, wordt via cameraregistratie het kenteken gelezen. Als blijkt dat de bezoeker een actief abonnement heeft, gaat de slagboom open en wordt het gekozen wasprogramma gestart. Het is ook mogelijk om zonder abonnement een wasprogramma te starten. Klanten kunnen met behulp van een Payter Terminal met hun smartphone, pin of contactloos betalen. Het systeem is volgens ICIT zo ontwikkeld dat het makkelijk inzetbaar is voor meerdere locaties. Carwash Club Arnhem vormt het startschot.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.