Productnieuws

Sneller wassen, mooie looks: dit is de Alpha van Christ (video)

Sneller wassen, flitsende looks: rollover Alpha is het nieuwe pronkstuk van Christ

De nieuwe rollover van Christ wast sneller en ziet er ook nog eens beter uit dan zijn voorgangers. Model Alpha is het nieuwste pronkstuk van de Duitse fabrikant van wasinstallaties.

Een zacht ronkende Porsche Carrera rijdt de carwash binnen. De verlichting aan de zijkant van de rollover geeft aan hoe ver de bestuurder nog door moet rijden. De voorreiniger slaat aan en de borstels beginnen in slow motion te draaien. De camera zwenkt en draait om de auto en de rollover heen. Het sop komt van boven en wordt uitgelicht door blauw en groen licht. De muziek vertraagd en er wordt ingezoomd op de velgen en tot slot blaast de droger in close up de druppels van de glanzende, zwarte auto.

Rollover Alpha van de Duitse autowasfabrikant Christ wordt geïntroduceerd in flitsende video’s. De eerste video van de Alpha verscheen twee maanden geleden al op het YouTube-kanaal van Christ. Nu komt de fabrikant dan eindelijk naar buiten met alle specificaties. In “Part 2” worden alle onderdelen, functies en materialen uitgelicht. Zelf noemt Christ de Next Generation van de carwashsector.

Capaciteit

Omdat rollover Alpa efficiënter werkt dan zo’n voorgangers, kan je moet dit model de capaciteit van de carwash met zo’n 20 procent verhogen. De machine maakt ook nog eens minder geluid. Christ belooft daarnaast weinig water- en energieverbruik en dus een maximale omzet voor de operator.

De fabrikant is bovendien trots op het uiterlijk van de rollover. Christ kwam al eerder met de ‘blades’; langs de zijkanten wordt met animaties duidelijk aangegeven wat er van de wasser wordt verwacht: inrijden, stoppen, de auto op de goede plek zetten, uitstappen of doorrijden.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sneller wassen, mooie looks: dit is de Alpha van Christ (video) | CarwashPro
Productnieuws

Sneller wassen, mooie looks: dit is de Alpha van Christ (video)

Sneller wassen, flitsende looks: rollover Alpha is het nieuwe pronkstuk van Christ

De nieuwe rollover van Christ wast sneller en ziet er ook nog eens beter uit dan zijn voorgangers. Model Alpha is het nieuwste pronkstuk van de Duitse fabrikant van wasinstallaties.

Een zacht ronkende Porsche Carrera rijdt de carwash binnen. De verlichting aan de zijkant van de rollover geeft aan hoe ver de bestuurder nog door moet rijden. De voorreiniger slaat aan en de borstels beginnen in slow motion te draaien. De camera zwenkt en draait om de auto en de rollover heen. Het sop komt van boven en wordt uitgelicht door blauw en groen licht. De muziek vertraagd en er wordt ingezoomd op de velgen en tot slot blaast de droger in close up de druppels van de glanzende, zwarte auto.

Rollover Alpha van de Duitse autowasfabrikant Christ wordt geïntroduceerd in flitsende video’s. De eerste video van de Alpha verscheen twee maanden geleden al op het YouTube-kanaal van Christ. Nu komt de fabrikant dan eindelijk naar buiten met alle specificaties. In “Part 2” worden alle onderdelen, functies en materialen uitgelicht. Zelf noemt Christ de Next Generation van de carwashsector.

Capaciteit

Omdat rollover Alpa efficiënter werkt dan zo’n voorgangers, kan je moet dit model de capaciteit van de carwash met zo’n 20 procent verhogen. De machine maakt ook nog eens minder geluid. Christ belooft daarnaast weinig water- en energieverbruik en dus een maximale omzet voor de operator.

De fabrikant is bovendien trots op het uiterlijk van de rollover. Christ kwam al eerder met de ‘blades’; langs de zijkanten wordt met animaties duidelijk aangegeven wat er van de wasser wordt verwacht: inrijden, stoppen, de auto op de goede plek zetten, uitstappen of doorrijden.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.