Kärcher podcast

Kärcher start eigen podcast

foto: Kärcher

Reinigingsmiddelenfabrikant Kärcher startte deze week met een maandelijkse podcast. Iedere aflevering staat in het teken van een bepaald onderwerp. De tweede aflevering gaat al over een wasstraat.

De corporate podcast van Kärcher heet “Clean” begonnen. Elke aflevering duurt 30 minuten en behandelt een specifiek onderwerp of project uit de Kärcher-wereld. Clean is een informatieve reportagepodcast. “De rapporten zijn gericht op mensen en hun indrukwekkende projecten”, legt Kärcher uit aan CarwashPro.

Kunst met hogedruklans

In de eerste aflevering doet presentator Julia Meyer verslag van het werk van de ‘Reversed Graffiti’ kunstenaar Klaus Dauven. De kunstenaar maakt al vijftien jaar indrukwekkende kunstwerken op de wanden van stuwdammen en waterreservoirs. Dit door met behulp van de hogedrukspuit tekeningen aan te brengen in de vervuilde betonnen wanden.

De tweede aflevering van de podcast verschijnt in maart en staat volledig in het teken van de carwashbranche. Zo wordt onder meer het Kärcher Clean Park Eco in de Duitse plaats Dettenhausen gepresenteerd.

Lees ook:

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kärcher start eigen podcast | CarwashPro
Kärcher podcast

Kärcher start eigen podcast

foto: Kärcher

Reinigingsmiddelenfabrikant Kärcher startte deze week met een maandelijkse podcast. Iedere aflevering staat in het teken van een bepaald onderwerp. De tweede aflevering gaat al over een wasstraat.

De corporate podcast van Kärcher heet “Clean” begonnen. Elke aflevering duurt 30 minuten en behandelt een specifiek onderwerp of project uit de Kärcher-wereld. Clean is een informatieve reportagepodcast. “De rapporten zijn gericht op mensen en hun indrukwekkende projecten”, legt Kärcher uit aan CarwashPro.

Kunst met hogedruklans

In de eerste aflevering doet presentator Julia Meyer verslag van het werk van de ‘Reversed Graffiti’ kunstenaar Klaus Dauven. De kunstenaar maakt al vijftien jaar indrukwekkende kunstwerken op de wanden van stuwdammen en waterreservoirs. Dit door met behulp van de hogedrukspuit tekeningen aan te brengen in de vervuilde betonnen wanden.

De tweede aflevering van de podcast verschijnt in maart en staat volledig in het teken van de carwashbranche. Zo wordt onder meer het Kärcher Clean Park Eco in de Duitse plaats Dettenhausen gepresenteerd.

Lees ook:

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.