Tankstation vakbeurs 2021

Tankstation & Carwash Vakbeurs ook dit jaar in Houten

De Tankstation & Carwash Vakbeurs vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november. Dat maakte organisator ProMedia deze week bekend. De Tankstation & Carwash Vakbeurs is het grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België en wordt al jaren gehouden op de vertrouwde beurslocatie Expo Houten.

Op de website van het evenement worden in de komende maanden alle ontwikkelingen en updates over de aankomende beurs gemeld. Tijdens de vorige editie in 2021 presenteerden circa 100 bedrijven uit de carwash en tankbranche hun producten en diensten. Een zevenvoud daarvan bezocht de beurs.

In de Expo Houten zullen uiteenlopende bedrijven de nieuwste ontwikkelingen uit de sector laten zien. Van food en retail tot brandstoffen en aanverwante producten. Ook keren vaste en vertrouwde elementen van voorgaande edities van de beurs terug, zoals het Tankstation Congres en praktische workshops, maar er zijn ook nieuwe ontwikkelingen, zoals demonstraties van carwash-onderdelen.

Branchepartners

De Tankstation & Carwash Vakbeurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro in samenwerking met diverse brancheorganisaties.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation & Carwash Vakbeurs ook dit jaar in Houten | CarwashPro
Tankstation vakbeurs 2021

Tankstation & Carwash Vakbeurs ook dit jaar in Houten

De Tankstation & Carwash Vakbeurs vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november. Dat maakte organisator ProMedia deze week bekend. De Tankstation & Carwash Vakbeurs is het grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België en wordt al jaren gehouden op de vertrouwde beurslocatie Expo Houten.

Op de website van het evenement worden in de komende maanden alle ontwikkelingen en updates over de aankomende beurs gemeld. Tijdens de vorige editie in 2021 presenteerden circa 100 bedrijven uit de carwash en tankbranche hun producten en diensten. Een zevenvoud daarvan bezocht de beurs.

In de Expo Houten zullen uiteenlopende bedrijven de nieuwste ontwikkelingen uit de sector laten zien. Van food en retail tot brandstoffen en aanverwante producten. Ook keren vaste en vertrouwde elementen van voorgaande edities van de beurs terug, zoals het Tankstation Congres en praktische workshops, maar er zijn ook nieuwe ontwikkelingen, zoals demonstraties van carwash-onderdelen.

Branchepartners

De Tankstation & Carwash Vakbeurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro in samenwerking met diverse brancheorganisaties.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.