Tango en XXImo lanceren Tango Mobility Card

Tango lanceert in samenwerking met XXImo de Tango Mobility Card in Nederland. Met deze kaart kunnen zakelijke klanten van Tango gebruikmaken van alle mobiliteitsvormen, zoals het openbaar vervoer en de taxi, maar ook de carwash afrekenen, parkeren en tanken in binnen- en buitenland.

Tango bood al een tankpas en een Tango elektrische laadpas aan. Met de toevoeging van de Tango Mobility Card kunnen zakelijke klanten nu ook andere vormen van mobiliteit beheren, betalen en administreren. Verder krijgen korting op brandstof en een volledig dekkend netwerk in Nederland.

Bewezen formule

Tango is onderdeel van Q8. Dit bedrijf geeft al vijf jaar succesvol de Q8 Mobility Card uit in België, ook in samenwerking met XXImo. De uitrol naar Nederland is volgens het bedrijf daarom een logische stap en sluit aan op de ambitie van Tango om zich meer toe te spitsen op brede mobiliteitsgerichte dienstverlening.

Met de Tango Mobility Card kunnen, naast tanken, alle aan mobiliteitgerelateerde kosten betaald worden. Deze komen vervolgens aan het einde van de maand op één btw-verzamelfactuur. Werkgevers bepalen zelf voor welk type kosten de Mobility Card gebruikt mag worden. Op deze manier blijft de werkgever in controle over mobiliteitsuitgaven, terwijl medewerkers profiteren van maximale keuzevrijheid. Met de slimme Milo app en een selfserviceportaal hebben werkgever en werknemer alle tools in handen om mobiliteit zo eenvoudig mogelijk te maken.

Apple Pay en Google Pay

XXImo is de eerste mobiliteitskaart in Europa die werkt met Apple Pay. Dit betekent dat gebruikers de Tango Mobility Card aan hun Apple Wallet kunnen toevoegen en hun mobiliteitsuitgaven kunnen betalen met hun iPhone of Apple Watch. Een fysieke kaart en pincode zijn daardoor niet meer nodig. Later dit jaar wordt ook Google Pay geïntroduceerd, zodat ook alle Android gebruikers kunnen betalen met hun smartphone of -watch.

Maarten Crolla, Sales Manager Fleet bij Tango: “De mobiliteitsbehoefte van onze klanten verandert. Zij hebben behoefte aan meer flexibiliteit en duurzaamheid en willen van dag tot dag kunnen kiezen hoe zij reizen. Met de Tango Mobility Card spelen we hier perfect op in en ontsluiten we met één oplossing alle denkbare mogelijkheden, terwijl grip en controle gewaarborgd blijven.”

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tango en XXImo lanceren Tango Mobility Card | CarwashPro

Tango en XXImo lanceren Tango Mobility Card

Tango lanceert in samenwerking met XXImo de Tango Mobility Card in Nederland. Met deze kaart kunnen zakelijke klanten van Tango gebruikmaken van alle mobiliteitsvormen, zoals het openbaar vervoer en de taxi, maar ook de carwash afrekenen, parkeren en tanken in binnen- en buitenland.

Tango bood al een tankpas en een Tango elektrische laadpas aan. Met de toevoeging van de Tango Mobility Card kunnen zakelijke klanten nu ook andere vormen van mobiliteit beheren, betalen en administreren. Verder krijgen korting op brandstof en een volledig dekkend netwerk in Nederland.

Bewezen formule

Tango is onderdeel van Q8. Dit bedrijf geeft al vijf jaar succesvol de Q8 Mobility Card uit in België, ook in samenwerking met XXImo. De uitrol naar Nederland is volgens het bedrijf daarom een logische stap en sluit aan op de ambitie van Tango om zich meer toe te spitsen op brede mobiliteitsgerichte dienstverlening.

Met de Tango Mobility Card kunnen, naast tanken, alle aan mobiliteitgerelateerde kosten betaald worden. Deze komen vervolgens aan het einde van de maand op één btw-verzamelfactuur. Werkgevers bepalen zelf voor welk type kosten de Mobility Card gebruikt mag worden. Op deze manier blijft de werkgever in controle over mobiliteitsuitgaven, terwijl medewerkers profiteren van maximale keuzevrijheid. Met de slimme Milo app en een selfserviceportaal hebben werkgever en werknemer alle tools in handen om mobiliteit zo eenvoudig mogelijk te maken.

Apple Pay en Google Pay

XXImo is de eerste mobiliteitskaart in Europa die werkt met Apple Pay. Dit betekent dat gebruikers de Tango Mobility Card aan hun Apple Wallet kunnen toevoegen en hun mobiliteitsuitgaven kunnen betalen met hun iPhone of Apple Watch. Een fysieke kaart en pincode zijn daardoor niet meer nodig. Later dit jaar wordt ook Google Pay geïntroduceerd, zodat ook alle Android gebruikers kunnen betalen met hun smartphone of -watch.

Maarten Crolla, Sales Manager Fleet bij Tango: “De mobiliteitsbehoefte van onze klanten verandert. Zij hebben behoefte aan meer flexibiliteit en duurzaamheid en willen van dag tot dag kunnen kiezen hoe zij reizen. Met de Tango Mobility Card spelen we hier perfect op in en ontsluiten we met één oplossing alle denkbare mogelijkheden, terwijl grip en controle gewaarborgd blijven.”

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.