Dr.Stöcker toont milieuvriendelijke kant op de Uniti Expo

Op vakbeurs Uniti Expo 2022 die volgende week dinsdag van start gaat, zet Dr.Stöcker in op milieuvriendelijkheid. Naast de eerder gelanceerde bag-in-box verpakking, wordt er op de beurs ook een nieuwe lijn chemieproducten gepresenteerd met het strenge Scandinavische ‘Nordic Swan’ eco-label.

Op de Uniti Expo 2022 krijgen bezoekers uit de carwashbranche de kans om de recent gepresenteerde duurzame oplossing voor carwashchemicaliën van Dr.Stöcker te bekijken. De nieuw geïntroduceerde “bag-in-box” verpakking bestaat uit een 20 liter foliezak met een buitenverpakking van milieuvriendelijk karton. Deze verandering zal aanzienlijke hoeveelheden plastic besparen. Ook de logistiek in de carwashbranche wordt duurzamer, doordat het opslaan en kostbaar afvoeren van lege plastic jerrycans eenvoudiger wordt.

Nordic Swan

Naast de AQUALIFE-serie voor het verbeteren van de kwaliteit van recyclewater, die al bekend is in de branche , volgt nu een nieuwe serie wasproducten van Dr.Stöcker. In de nieuwe serie “ECOPRO” worden vijf nieuwe producten aangeboden. Deze zijn al gecertificeerd met het strenge milieukeurmerk “Nordic Swan” Ecolabel. Achter dit zegel zitten de Scandinavische regeringen van Finland, Noorwegen, Zweden, Denemarken en IJsland.

Meer details over het productassortiment presenteert Dr. Stöcker op Uniti Expo 2022 in hal 3, stand A10.
De Nederlandse vertegenwoordigers zijn aanwezig op woensdag en donderdag. Uniti Expo 2022 vindt plaats van dinsdag 17 mei tot en met donderdag 19 mei 2022 in Stuttgart.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.