UNITI expo 2022, Dag 3: Digitalisering in de autowasbranche

Terwijl op de laatste dag van UNITI expo 2022 de stands van de exposanten van de gelegenheid gebruik maakten om persoonlijke contacten te leggen en vragen te stellen, stond het Carwash Forum in het teken van digitalisering. Ook werden nieuwe betaalmethoden gepresenteerd en besproken in vakcolleges.

Ook na twee succesvolle beursdagen werden de stand van de exposanten in de hallen 1 en 3 tot het einde toe goed bezocht. Hier maakten veel vakbezoekers gebruik van de lang gemiste kans om zich intensief en persoonlijk te informeren over innovaties in de carwashbranche.

Niet alleen op de stand van Kärcher merkten de vertegenwoordigers van de schoonmaakexperts dat de bezoekers dit jaar veel moediger waren dan voorgaande jaren. De belangstelling voor de gepresenteerde producten was groot en de bezoekers hielden, in tegenstelling tot vroeger, beduidend minder afstand tot de stands, maar probeerden de producten uit, zochten fysiek contact en genoten er zo van dat deze beurs eindelijk een face-to- weer op de beurs staan.

Focus op digitalisering in de autowasbranche

Op de laatste beursdag stonden de vaklezingen en discussies in het Carwash Forum in het teken van digitalisering. Met name digitale cijfers werden intensief besproken en bezoekers konden op tal van stands kennis maken met de verschillende marktoplossingen in de branche over dit onderwerp.

Het is niet duidelijk hoe lang contant geld een rol zal blijven spelen in de carwash-business. Toch blijkt uit de interesse van vakbezoekers dat steeds meer ondernemers en investeerders digitaal betalen stevig verankerd hebben in hun businessmodel. Ook viel op dat het publiek op de beurs dit jaar zeer internationaal was. Alle vakbezoekers konden aanzienlijk profiteren van de simultaanvertaling van de presentaties in het Carwash Forum.

Succesvolle beursafsluiting

Nadat de poorten van UNITI expo 2022 waren gesloten, waren veel exposanten al bezig met het plannen van de volgende vakbeurs, de Autopromotec in Bologna. De vijfde editie van de Uniti Expo is pas van 14 tot 16 mei 2024.

Lees ook:

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.