CarwashPro organiseert iceparty Uniti Expo 2022

De Europese tankstation- en autowasindustrie komt samen op Uniti Expo 2022. Het digitale vakblad CarwashPro presenteert een primeur voor de carwashbranche.

De vakbeurs UNITI expo 2022 vindt plaats in Stuttgart van 17 tot en met 19 mei 2022. Na een lange pauze kan het evenement dit jaar eindelijk doorgaan en weer vakgenoten uit heel Europa verwelkomen. Voor veel fabrikanten en bedrijven is de UNITI-expo een ideale gelegenheid om weer in contact te komen met klanten na een lange periode waarin het bezoek aan beurzen en conferenties aan strenge beperkingen was onderworpen.

Iceparty bij CarwashPro

Naast de zusterpublicaties CarwashPro.de en CarwashPro.com zal ook het digitale vakblad CarwashPro op de beurs vertegenwoordigd zijn en de tankstationpublicatie tankpro.nl. Een van de hoogtepunten is de iceparty die plaatsvindt op woensdag 18 mei van 14 tot 15 uur bij de stand van CarwashPro. Alle branchepartners en gasten zijn van harte uitgenodigd.

Industrie-innovatie voor Duitsland

Maak van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met de digitale publicaties voor de carwash- en tankstationbranche en om ter plaatse met de redactie van gedachten te wisselen. Profiteer daarnaast als een van de eersten van een primeur voor de Duitse autowasmarkt. Meer informatie is te vinden op stand D10 in hal 3, vlakbij het Carwash-piazza.

Lees ook:

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashPro organiseert iceparty Uniti Expo 2022 | CarwashPro

CarwashPro organiseert iceparty Uniti Expo 2022

De Europese tankstation- en autowasindustrie komt samen op Uniti Expo 2022. Het digitale vakblad CarwashPro presenteert een primeur voor de carwashbranche.

De vakbeurs UNITI expo 2022 vindt plaats in Stuttgart van 17 tot en met 19 mei 2022. Na een lange pauze kan het evenement dit jaar eindelijk doorgaan en weer vakgenoten uit heel Europa verwelkomen. Voor veel fabrikanten en bedrijven is de UNITI-expo een ideale gelegenheid om weer in contact te komen met klanten na een lange periode waarin het bezoek aan beurzen en conferenties aan strenge beperkingen was onderworpen.

Iceparty bij CarwashPro

Naast de zusterpublicaties CarwashPro.de en CarwashPro.com zal ook het digitale vakblad CarwashPro op de beurs vertegenwoordigd zijn en de tankstationpublicatie tankpro.nl. Een van de hoogtepunten is de iceparty die plaatsvindt op woensdag 18 mei van 14 tot 15 uur bij de stand van CarwashPro. Alle branchepartners en gasten zijn van harte uitgenodigd.

Industrie-innovatie voor Duitsland

Maak van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met de digitale publicaties voor de carwash- en tankstationbranche en om ter plaatse met de redactie van gedachten te wisselen. Profiteer daarnaast als een van de eersten van een primeur voor de Duitse autowasmarkt. Meer informatie is te vinden op stand D10 in hal 3, vlakbij het Carwash-piazza.

Lees ook:

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.