Mesa Coatings steekt iClean Deventer in het nieuw

De vloeren van iClean Carwash in Deventer zijn eerder deze maand vervangen. Mesa Coatings voorzag de vloer van de wasstraat van een nieuwe coating. 

Voorafgaand aan het aanbrengen van de nieuwe coating werd de vloer gestraald door Straalbedrijf Arts, waarna een team van Mesa Coatings al dezelfde dag begon met de voorbereidingen. Een dag later werd er ruim 500 vierkante meter MesaFast design 302 aangebracht, een grijsblauwe kleur. Ook de plinten kregen een nieuwe laag van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur. In de avond was de vloer weer gereed voor gebruik en kan deze er weer vele jaren tegen.

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mesa Coatings steekt iClean Deventer in het nieuw | CarwashPro

Mesa Coatings steekt iClean Deventer in het nieuw

De vloeren van iClean Carwash in Deventer zijn eerder deze maand vervangen. Mesa Coatings voorzag de vloer van de wasstraat van een nieuwe coating. 

Voorafgaand aan het aanbrengen van de nieuwe coating werd de vloer gestraald door Straalbedrijf Arts, waarna een team van Mesa Coatings al dezelfde dag begon met de voorbereidingen. Een dag later werd er ruim 500 vierkante meter MesaFast design 302 aangebracht, een grijsblauwe kleur. Ook de plinten kregen een nieuwe laag van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur. In de avond was de vloer weer gereed voor gebruik en kan deze er weer vele jaren tegen.

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.