Supermarktketen lanceert onbeperkt wasabonnement voor 20 euro

In Denemarken is supermarkt- en tankstationketen Circle K gestart met onbeperkte carwash-abonnementen. Voor 20 euro per maand kunnen klanten hun auto zo vaak laten wassen als ze willen.

Wassen kan zeven dagen per week tijdens de openingstijden van het tankstation tot twee keer per dag. Circle K heeft meer dan 190 tankstations verspreid over Denemarken, maar is wereldwijd actief. Onder meer in thuisland Canada, de Verenigde Staten, Polen, Ierland, Noorwegen, Zweden, de Baltische Staten en Rusland. Er werken ruim 40.000 mensen voor het bedrijf.

Alleen in Denemarken

Het onbeperkte wasaanbod geldt echter alleen voor Denemarken. Klanten die zich snel genoeg inschrijven, krijgen de eerste 30 dagen 50 procent korting. Volgens Circle K zijn er geen extra kosten aan het abonnement verbonden en kunnen mensen zich eenvoudig afmelden. Om het onbeperkte abonnement af te sluiten, moeten klanten de Circle K-app downloaden in de Play Store van Google of in de App Store van Apple. Daar kan de klant het gewenste wasprogramma kiezen. De aanbieding geldt alleen voor particuliere autobezitters.

Ook in Nederland is het wasabonnement in opkomst. Zo startte tankstation-exploitant EG Group in november vorig jaar bij zijn Texaco-station in Rotterdam Prinsenland met de verkoop van wasabonnementen. EG rekent 24,95 voor het beste wasprogramma en onbeperkt wassen en er is een basic-abonnement voor 17,50 per maand. De wasabonnementen zijn online op kenteken aan te schaffen.

Bovag-branchemanager Tankstations en Autowas- en Poetsbedrijven, Erik Stern wees onlangs in zijn column op CarwashPro ook nog op de kansen van wasabonnementen. “De consument lijkt er intussen op vrijwel elk vlak aan gewend: Netflix, Hello Fresh, private lease, technisch onderhoud..”

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Supermarktketen lanceert onbeperkt wasabonnement voor 20 euro | CarwashPro

Supermarktketen lanceert onbeperkt wasabonnement voor 20 euro

In Denemarken is supermarkt- en tankstationketen Circle K gestart met onbeperkte carwash-abonnementen. Voor 20 euro per maand kunnen klanten hun auto zo vaak laten wassen als ze willen.

Wassen kan zeven dagen per week tijdens de openingstijden van het tankstation tot twee keer per dag. Circle K heeft meer dan 190 tankstations verspreid over Denemarken, maar is wereldwijd actief. Onder meer in thuisland Canada, de Verenigde Staten, Polen, Ierland, Noorwegen, Zweden, de Baltische Staten en Rusland. Er werken ruim 40.000 mensen voor het bedrijf.

Alleen in Denemarken

Het onbeperkte wasaanbod geldt echter alleen voor Denemarken. Klanten die zich snel genoeg inschrijven, krijgen de eerste 30 dagen 50 procent korting. Volgens Circle K zijn er geen extra kosten aan het abonnement verbonden en kunnen mensen zich eenvoudig afmelden. Om het onbeperkte abonnement af te sluiten, moeten klanten de Circle K-app downloaden in de Play Store van Google of in de App Store van Apple. Daar kan de klant het gewenste wasprogramma kiezen. De aanbieding geldt alleen voor particuliere autobezitters.

Ook in Nederland is het wasabonnement in opkomst. Zo startte tankstation-exploitant EG Group in november vorig jaar bij zijn Texaco-station in Rotterdam Prinsenland met de verkoop van wasabonnementen. EG rekent 24,95 voor het beste wasprogramma en onbeperkt wassen en er is een basic-abonnement voor 17,50 per maand. De wasabonnementen zijn online op kenteken aan te schaffen.

Bovag-branchemanager Tankstations en Autowas- en Poetsbedrijven, Erik Stern wees onlangs in zijn column op CarwashPro ook nog op de kansen van wasabonnementen. “De consument lijkt er intussen op vrijwel elk vlak aan gewend: Netflix, Hello Fresh, private lease, technisch onderhoud..”

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.