Gold, Steamrr

Steamrr start met ozon-behandeling tegen stank in auto

Het handwas-bedrijf Steamrr is sinds kort gestart met het aanbieden van ozon-behandelingen voor auto’s. De ozon-machine van ondernemer Ruud Blankers is compact, kan op locatie gebruikt worden en is volgens hem op een korte tijd zeer effectief. “De machine wordt simpel op de achterbank geplaatst en gedurende een uur produceert deze machine ozon die de nare geuren als het ware maskeert.”

Ozon zorgt er met elektrische ladingen voor dat de lucht gezuiverd wordt. Omdat ozon een soort gas is, komt deze op alle moeilijk bereikbare plaatsen. De geuren worden geneutraliseerd en het resultaat is een frisse wagen. “Uiteraard is ozon alleen effectief als eerst de bron wordt aangepakt. Daarom bieden wij de ozon-behandeling alleen aan in combinatie met een interieurreiniging. De ozon-behandeling kunnen we op locatie uitvoeren, maar alleen als er een stroompunt beschikbaar is.”

Reinigen met stoom

“Met Steamrr.nl ga ik naar klanten toe om auto’s te reinigen. Dit kan op nagenoeg iedere plek, omdat ik eigenlijk geen stroom nodig heb. Alleen voor de nieuwe ozon-behandeling is een stroompunt nodig.” De ondernemer reinigt het interieur of het exterieur, of een combinatie van beide. Autoreiniging met stoom is volgens hem voor veel mensen onbekend. “Echter, deze manier van autoreiniging is zeer effectief. De combinatie van druk en warmte haalt vlekken weg én is goed voor het milieu.”

“Wij gebruiken per wasbeurt maximaal vijf liter water”, meldt Blankers. Omdat hij met ecologische producten werkt, is het weinige afvalwater volgens hem ook niet schadelijk voor het milieu. “Omdat ik ondernemers wil helpen om rendabel te blijven, reinig ik uitsluitend op locatie. Alle machines zijn mobiel en zijn te gebruiken zonder vaste stroompunten.”

Steamrr

In 2016 besloot ondernemer Ruud Blankers uit Woensdrecht om een punt te zetten achter zijn loopbaan in de hotelwereld en zich toe te spitsen op zijn tweede passie; auto’s. Op zoek naar een goede manier om ondernemers en particulieren te helpen om tijd te besparen kwam hij op het idee om auto’s te reinigen op locatie door middel van stoomreiniging.

Steamrr.nl bestaat sinds november 2016 en reinigt auto’s bij bedrijven en particulieren in West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. “We willen ons vooral op de zakelijke markt richten. Vaak komen bedrijfswagens die doorgeschoven moeten worden naar een volgende bestuurder niet binnen in de staat waarop een bedrijf deze heeft afgeleverd. Wij komen op locatie om de auto zowel van binnen als van buiten een grondige poetsbeurt te geven.” Ook de details worden volgens hem hierbij niet vergeten.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Steamrr start met ozon-behandeling tegen stank in auto | CarwashPro
Gold, Steamrr

Steamrr start met ozon-behandeling tegen stank in auto

Het handwas-bedrijf Steamrr is sinds kort gestart met het aanbieden van ozon-behandelingen voor auto’s. De ozon-machine van ondernemer Ruud Blankers is compact, kan op locatie gebruikt worden en is volgens hem op een korte tijd zeer effectief. “De machine wordt simpel op de achterbank geplaatst en gedurende een uur produceert deze machine ozon die de nare geuren als het ware maskeert.”

Ozon zorgt er met elektrische ladingen voor dat de lucht gezuiverd wordt. Omdat ozon een soort gas is, komt deze op alle moeilijk bereikbare plaatsen. De geuren worden geneutraliseerd en het resultaat is een frisse wagen. “Uiteraard is ozon alleen effectief als eerst de bron wordt aangepakt. Daarom bieden wij de ozon-behandeling alleen aan in combinatie met een interieurreiniging. De ozon-behandeling kunnen we op locatie uitvoeren, maar alleen als er een stroompunt beschikbaar is.”

Reinigen met stoom

“Met Steamrr.nl ga ik naar klanten toe om auto’s te reinigen. Dit kan op nagenoeg iedere plek, omdat ik eigenlijk geen stroom nodig heb. Alleen voor de nieuwe ozon-behandeling is een stroompunt nodig.” De ondernemer reinigt het interieur of het exterieur, of een combinatie van beide. Autoreiniging met stoom is volgens hem voor veel mensen onbekend. “Echter, deze manier van autoreiniging is zeer effectief. De combinatie van druk en warmte haalt vlekken weg én is goed voor het milieu.”

“Wij gebruiken per wasbeurt maximaal vijf liter water”, meldt Blankers. Omdat hij met ecologische producten werkt, is het weinige afvalwater volgens hem ook niet schadelijk voor het milieu. “Omdat ik ondernemers wil helpen om rendabel te blijven, reinig ik uitsluitend op locatie. Alle machines zijn mobiel en zijn te gebruiken zonder vaste stroompunten.”

Steamrr

In 2016 besloot ondernemer Ruud Blankers uit Woensdrecht om een punt te zetten achter zijn loopbaan in de hotelwereld en zich toe te spitsen op zijn tweede passie; auto’s. Op zoek naar een goede manier om ondernemers en particulieren te helpen om tijd te besparen kwam hij op het idee om auto’s te reinigen op locatie door middel van stoomreiniging.

Steamrr.nl bestaat sinds november 2016 en reinigt auto’s bij bedrijven en particulieren in West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. “We willen ons vooral op de zakelijke markt richten. Vaak komen bedrijfswagens die doorgeschoven moeten worden naar een volgende bestuurder niet binnen in de staat waarop een bedrijf deze heeft afgeleverd. Wij komen op locatie om de auto zowel van binnen als van buiten een grondige poetsbeurt te geven.” Ook de details worden volgens hem hierbij niet vergeten.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.