OK wil ‘waar mogelijk’ wasgelegenheid koppelen aan tankstation

Aan de rand van Roosendaal is begin november een nieuw OK Express-tankstation geopend, inclusief twee wasboxen van Kärcher. OK telt ondertussen ruim zeventig locaties in Nederland, waarvan twintig met een wasgelegenheid. OK wil ‘daar waar het mogelijk is’ wasgelegenheid bieden via een roll-over of wasboxen bij het tankstation, zegt general manager Johan Boogaarts.  

Het OK Express-tankstation in Roosendaal is het vierde onbemande station met wasbox wat OK in korte tijd heeft geopend. Eerder openden al gelegenheden in Emmen, Vlissingen en Amersfoort. In Roosendaal staan twee wasboxen, beide van Kärcher, voorzien van wasapparatuur, warm water, insectenspray en velgenreiniger. Afrekenen gaat contactloos via via Charlie Pay van TSG.

General manager Johan Bogaarts van OK vertelt desgevraagd dat de onderneming ‘daar waar het kan’ kiest voor een combinatie van tanken en wassen. “Dit is het vierde station waar we kiezen voor onbemand tanken en wassen.” Bij OK tref je geen kettingwasstraten aan, wel roll-overs of wasboxen.

De keten is sinds 2004 actief in Nederland. Deze week kwamen er twee nieuwe stations bij, tegenover elkaar gelegen op de route van Son naar Eindhoven. OK nam daar de tankstations van Schimmel over. Bij een van deze twee stations is ook een wasgelegenheid. Later dit jaar opent OK nog twee locaties in Rotterdam, ook hier is een van de twee uitgerust met een roll-over.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OK wil ‘waar mogelijk’ wasgelegenheid koppelen aan tankstation | CarwashPro

OK wil ‘waar mogelijk’ wasgelegenheid koppelen aan tankstation

Aan de rand van Roosendaal is begin november een nieuw OK Express-tankstation geopend, inclusief twee wasboxen van Kärcher. OK telt ondertussen ruim zeventig locaties in Nederland, waarvan twintig met een wasgelegenheid. OK wil ‘daar waar het mogelijk is’ wasgelegenheid bieden via een roll-over of wasboxen bij het tankstation, zegt general manager Johan Boogaarts.  

Het OK Express-tankstation in Roosendaal is het vierde onbemande station met wasbox wat OK in korte tijd heeft geopend. Eerder openden al gelegenheden in Emmen, Vlissingen en Amersfoort. In Roosendaal staan twee wasboxen, beide van Kärcher, voorzien van wasapparatuur, warm water, insectenspray en velgenreiniger. Afrekenen gaat contactloos via via Charlie Pay van TSG.

General manager Johan Bogaarts van OK vertelt desgevraagd dat de onderneming ‘daar waar het kan’ kiest voor een combinatie van tanken en wassen. “Dit is het vierde station waar we kiezen voor onbemand tanken en wassen.” Bij OK tref je geen kettingwasstraten aan, wel roll-overs of wasboxen.

De keten is sinds 2004 actief in Nederland. Deze week kwamen er twee nieuwe stations bij, tegenover elkaar gelegen op de route van Son naar Eindhoven. OK nam daar de tankstations van Schimmel over. Bij een van deze twee stations is ook een wasgelegenheid. Later dit jaar opent OK nog twee locaties in Rotterdam, ook hier is een van de twee uitgerust met een roll-over.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.