OK Express Bad Nieuweschans voorzien van twee truckwashes

OK Express Bad Nieuweschans beschikt voortaan over twee Istobal HW Progress wasinstallaties voor trucks met washoogtes van 4 en 4,5 meter. Beide installaties zijn door EenzetCarwash geplaatst. Het tankstation in Nieuweschans mikt met de truckwash op zowel Nederlandse als Duitse vrachtvervoerders die hun voertuigen willen reinigen.

De Istobal HW Progress biedt volgens sales- en marketingmanager Jan van Dillen van EenzetCarwash maximale flexibiliteit in combinatie met een zelf programmeerbare besturing: “Dankzij de aanpasbare aansturing zorgt dat voor een efficiënte en hoogkwalitatieve wassing. De truckwash-installatie is geschikt voor het reinigen van bestelbussen, bakwagens, trekker-aanhanger, trailers, bussen, touringcars en speciale voertuigen zoals tankwagens.” 

Bedrijfsleider Jos Sportel van OK Express Bad Nieuweschans is erg tevreden over de installaties: “De nieuwe truckwashes vallen goed in de smaak bij zowel onze klanten als onze medewerkers. Natuurlijk hadden we verwacht dat deze nieuwe machines beter zouden wassen dan de vorige. Maar de kwaliteit van de wassingen is meer dan uitstekend. Wat vooral opvalt is hoe gecontroleerd en stil deze truckwashes hun werk doen.”

De klanten van de truckwash komen zowel uit Nederland als Duitsland. “De verhouding is ongeveer 50/50. De meeste Duitse chauffeurs rijden er speciaal voor om om bij ons hun voertuig te laten wassen. De service zoals wij die bieden, kennen ze over de grens niet,” aldus Sportel. “De Nederlandse truckers komen niet alleen uit de directe omgeving. Het tankstation is voor veel chauffeurs de eerste stop in Nederland voor transporten die met de ferry uit Scandinavië terug komen.”

 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OK Express Bad Nieuweschans voorzien van twee truckwashes | CarwashPro

OK Express Bad Nieuweschans voorzien van twee truckwashes

OK Express Bad Nieuweschans beschikt voortaan over twee Istobal HW Progress wasinstallaties voor trucks met washoogtes van 4 en 4,5 meter. Beide installaties zijn door EenzetCarwash geplaatst. Het tankstation in Nieuweschans mikt met de truckwash op zowel Nederlandse als Duitse vrachtvervoerders die hun voertuigen willen reinigen.

De Istobal HW Progress biedt volgens sales- en marketingmanager Jan van Dillen van EenzetCarwash maximale flexibiliteit in combinatie met een zelf programmeerbare besturing: “Dankzij de aanpasbare aansturing zorgt dat voor een efficiënte en hoogkwalitatieve wassing. De truckwash-installatie is geschikt voor het reinigen van bestelbussen, bakwagens, trekker-aanhanger, trailers, bussen, touringcars en speciale voertuigen zoals tankwagens.” 

Bedrijfsleider Jos Sportel van OK Express Bad Nieuweschans is erg tevreden over de installaties: “De nieuwe truckwashes vallen goed in de smaak bij zowel onze klanten als onze medewerkers. Natuurlijk hadden we verwacht dat deze nieuwe machines beter zouden wassen dan de vorige. Maar de kwaliteit van de wassingen is meer dan uitstekend. Wat vooral opvalt is hoe gecontroleerd en stil deze truckwashes hun werk doen.”

De klanten van de truckwash komen zowel uit Nederland als Duitsland. “De verhouding is ongeveer 50/50. De meeste Duitse chauffeurs rijden er speciaal voor om om bij ons hun voertuig te laten wassen. De service zoals wij die bieden, kennen ze over de grens niet,” aldus Sportel. “De Nederlandse truckers komen niet alleen uit de directe omgeving. Het tankstation is voor veel chauffeurs de eerste stop in Nederland voor transporten die met de ferry uit Scandinavië terug komen.”

 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.