Vijf vragen aan Jeroen Houweling van Dr. Stöcker Benelux

Go Carwash in Veghel ziet er flitsend uit dankzij de installatie van ledverlichting. Dr. Stöcker zorgde voor de levering van het licht. Jeroen Houweling van het bedrijf legt in vijf vragen en antwoorden uit hoe het zit dat de chemieleverancier ook voor ledverlichting zorgt.

Waar kennen we Dr Stöcker van?
Dr. Stöcker is een leverancier van reinigingsmiddelen voor de carwash. Dat moet je breed zien en voor alle soorten carwashes. Denk aan de voorwas, wasboxen, rollovers, schuimbogen en kettingwasstraten. Daarnaast hebben we producten voor de losse verkoop en helpen we met marketingondersteuning.

Je deelde onlangs op LinkedIn een foto met de vraag: ‘Ledverlichting nodig? Regelen wij dat toch!’ Maar Dr. Stöcker is toch een chemieleverancier?
“Dat klopt, maar we zijn meer dan dat. We willen een partner zijn voor onze klanten en niet alleen maar de reinigingsmiddelen leveren, de machines afstellen en een factuurtje sturen. Ik loop al twintig jaar mee in de carwashbranche. In die tijd is mijn netwerk natuurlijk meegegroeid. Die extra services, zoals leveren van verlichting, is vanuit het contact met klanten ontstaan. Als zij vragen om iets extra’s, kijken wij wat we kunnen doen. Zo evolueren we mee met de markt en doen we meer dan chemie.”

Wat doet Dr. Stöcker nog meer?
In de eerste plaats zijn we natuurlijk een leverancier van chemie. Maar zoals gezegd is onze insteek een gelijkwaardig partnerschap met klanten. We denken mee over acties, we ondersteunen ondernemers. Als zij vragen om iets extra’s, kijken wij wat we kunnen doen. Eventueel doen we dat in samenwerking met een van onze partners en contacten, denk bijvoorbeeld aan het regelen van bedrijfskleding of programmaborden bij de entree. Het is niet zo dat we een lijst hebben met extra services. We kijken echt wat nodig is om een carwashonderneming bij te staan.

Hoe lopen de lijntjes met Duitsland?
De productie van de chemie gebeurt in Duitsland. Het bedrijf is opgericht in 1959 en produceert sindsdien voor de automatische autowas. Stöcker is er voor alle vormen van de carwash, van wasbox tot kettingbaan. Ik ben van Dr. Stöcker Benelux, wij verzorgen de markt in België, Nederland en Luxemburg en leveren de producten vanuit voorraad hier in Sassenheim. Dat vinden we belangrijk, door een eigen voorraad kunnen we snel schakelen en leveren.

Zijn er nog nieuwe producten voor de carwash onderweg? 
Vanwege de grote vraag naar desinfectiemiddelen is onze fabriek begin van dit jaar opgeschaald om aan deze vraag te voldoen, We leveren in Duitsland aan vele overheidsinstellingen. Daarom komen er op korte termijn weinig nieuwe producten aan. We focussen op het op niveau houden van de productie van carwashproducten en private labels.

Wel komen we nu met Aqualife, een serie die bijdraagt aan schoon en helder recyclewater. Dit werkt met HydroPro-technologie, dat fungeert als krachtvoor voor microbiologie. Proceswater is hiermee langer te gebruiker, wat schoon water bespaart en slechte geurtjes voorkomt.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vijf vragen aan Jeroen Houweling van Dr. Stöcker Benelux | CarwashPro

Vijf vragen aan Jeroen Houweling van Dr. Stöcker Benelux

Go Carwash in Veghel ziet er flitsend uit dankzij de installatie van ledverlichting. Dr. Stöcker zorgde voor de levering van het licht. Jeroen Houweling van het bedrijf legt in vijf vragen en antwoorden uit hoe het zit dat de chemieleverancier ook voor ledverlichting zorgt.

Waar kennen we Dr Stöcker van?
Dr. Stöcker is een leverancier van reinigingsmiddelen voor de carwash. Dat moet je breed zien en voor alle soorten carwashes. Denk aan de voorwas, wasboxen, rollovers, schuimbogen en kettingwasstraten. Daarnaast hebben we producten voor de losse verkoop en helpen we met marketingondersteuning.

Je deelde onlangs op LinkedIn een foto met de vraag: ‘Ledverlichting nodig? Regelen wij dat toch!’ Maar Dr. Stöcker is toch een chemieleverancier?
“Dat klopt, maar we zijn meer dan dat. We willen een partner zijn voor onze klanten en niet alleen maar de reinigingsmiddelen leveren, de machines afstellen en een factuurtje sturen. Ik loop al twintig jaar mee in de carwashbranche. In die tijd is mijn netwerk natuurlijk meegegroeid. Die extra services, zoals leveren van verlichting, is vanuit het contact met klanten ontstaan. Als zij vragen om iets extra’s, kijken wij wat we kunnen doen. Zo evolueren we mee met de markt en doen we meer dan chemie.”

Wat doet Dr. Stöcker nog meer?
In de eerste plaats zijn we natuurlijk een leverancier van chemie. Maar zoals gezegd is onze insteek een gelijkwaardig partnerschap met klanten. We denken mee over acties, we ondersteunen ondernemers. Als zij vragen om iets extra’s, kijken wij wat we kunnen doen. Eventueel doen we dat in samenwerking met een van onze partners en contacten, denk bijvoorbeeld aan het regelen van bedrijfskleding of programmaborden bij de entree. Het is niet zo dat we een lijst hebben met extra services. We kijken echt wat nodig is om een carwashonderneming bij te staan.

Hoe lopen de lijntjes met Duitsland?
De productie van de chemie gebeurt in Duitsland. Het bedrijf is opgericht in 1959 en produceert sindsdien voor de automatische autowas. Stöcker is er voor alle vormen van de carwash, van wasbox tot kettingbaan. Ik ben van Dr. Stöcker Benelux, wij verzorgen de markt in België, Nederland en Luxemburg en leveren de producten vanuit voorraad hier in Sassenheim. Dat vinden we belangrijk, door een eigen voorraad kunnen we snel schakelen en leveren.

Zijn er nog nieuwe producten voor de carwash onderweg? 
Vanwege de grote vraag naar desinfectiemiddelen is onze fabriek begin van dit jaar opgeschaald om aan deze vraag te voldoen, We leveren in Duitsland aan vele overheidsinstellingen. Daarom komen er op korte termijn weinig nieuwe producten aan. We focussen op het op niveau houden van de productie van carwashproducten en private labels.

Wel komen we nu met Aqualife, een serie die bijdraagt aan schoon en helder recyclewater. Dit werkt met HydroPro-technologie, dat fungeert als krachtvoor voor microbiologie. Proceswater is hiermee langer te gebruiker, wat schoon water bespaart en slechte geurtjes voorkomt.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.