tanken, brandstof

Leaserijders Arval kunnen blijven wassen met MultiTankcard

Leasemaatschappij Arval Nederland continueert ook de komende jaren de samenwerking met MultiTankcard (MTc), een grote speler op de markt in mobiliteitspassen. Daartoe hebben beide partijen deze maand een meerjarige overeenkomst gesloten. Eerder dit jaar sloot MTc ook al langjarige overeenkomsten met andere prominente spelers op de leasemarkt. Voor de leaserijders betekent het dat ze in de toekomst met de MTc kunnen blijven tanken en wassen.

Arval Nederland, gevestigd in Houten, neemt ook de komende jaren haar tankpassen af van MTc. “Een unieke samenwerking,” zegt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “Meerjarige overeenkomsten komen in onze sector weinig voor. Daarom zijn we er extra trots op onze lange relatie met Arval, die teruggaat naar 1989, op deze wijze te bestendigen en tegelijkertijd waar mogelijk uit te breiden met nieuwe mobiliteitsfunctionaliteiten.”

Bevestiging

Roozeman ziet het meerjarige partnership met Arval daarnaast als een bevestiging van de koers. “Arval gaat voor vernieuwing en maakt daarin bewuste keuzes. Een richting die MTc ook heeft ingezet. Ik voorspel dat de klanten van Arval daar nog veel plezier aan gaan beleven, want de invulling van mobiliteit wordt steeds concreter.”

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is een van de grootste aanbieders van mobiliteitspassen in Nederland voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen. Met MultiTankcard voor leasend Nederland en met MoveMove voor haar directe klanten biedt MTc een nieuw platform voor alle vormen van zakelijk reizen: je tankt of laadt net zo gemakkelijk als dat je de bus, trein of een taxi in stapt. Ook aanvullende autodiensten zijn inbegrepen, zoals parkeren en carwash.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Leaserijders Arval kunnen blijven wassen met MultiTankcard | CarwashPro
tanken, brandstof

Leaserijders Arval kunnen blijven wassen met MultiTankcard

Leasemaatschappij Arval Nederland continueert ook de komende jaren de samenwerking met MultiTankcard (MTc), een grote speler op de markt in mobiliteitspassen. Daartoe hebben beide partijen deze maand een meerjarige overeenkomst gesloten. Eerder dit jaar sloot MTc ook al langjarige overeenkomsten met andere prominente spelers op de leasemarkt. Voor de leaserijders betekent het dat ze in de toekomst met de MTc kunnen blijven tanken en wassen.

Arval Nederland, gevestigd in Houten, neemt ook de komende jaren haar tankpassen af van MTc. “Een unieke samenwerking,” zegt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “Meerjarige overeenkomsten komen in onze sector weinig voor. Daarom zijn we er extra trots op onze lange relatie met Arval, die teruggaat naar 1989, op deze wijze te bestendigen en tegelijkertijd waar mogelijk uit te breiden met nieuwe mobiliteitsfunctionaliteiten.”

Bevestiging

Roozeman ziet het meerjarige partnership met Arval daarnaast als een bevestiging van de koers. “Arval gaat voor vernieuwing en maakt daarin bewuste keuzes. Een richting die MTc ook heeft ingezet. Ik voorspel dat de klanten van Arval daar nog veel plezier aan gaan beleven, want de invulling van mobiliteit wordt steeds concreter.”

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is een van de grootste aanbieders van mobiliteitspassen in Nederland voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen. Met MultiTankcard voor leasend Nederland en met MoveMove voor haar directe klanten biedt MTc een nieuw platform voor alle vormen van zakelijk reizen: je tankt of laadt net zo gemakkelijk als dat je de bus, trein of een taxi in stapt. Ook aanvullende autodiensten zijn inbegrepen, zoals parkeren en carwash.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.