Poll: Is er een personeelstekort in de carwashbranche?

Er zijn meer vacatures dan werklozen, kopten de kranten deze week. En net als veel andere sectoren kampt de carwashbranche met een personeelstekort. Een snelle zoekopdracht op vacaturesite Indeed levert ruim 288 vacatures in de sector op. 

Het werken bij een carwash lijkt niet de meest aantrekkelijke bijbaan, en de coronaperiode gooit ook nog eens roet in het eten gooide. Veel jonge mensen werken bij de lokale GGD of hebben een ander corona-gerelateerd baantje, stelt brancheorganisatie BETA. Hoe ervaar jij de zoektocht naar geschikt personeel? Laat het hieronder weten in de poll.

Het is moeilijk om geschikt personeel te vinden

  • Ja, we ervaren problemen met het vinden van de juiste medewerkers. (73.9%)
  • Nee, er reageren voldoende geschikte personen op de vacatures. (17.4%)
  • We zijn niet op zoek naar nieuw personeel. (8.7%)

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.